האם להתקף חרדה יש השפעה גופנית כל כך חזקה ,שלא עוברת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם להתקף חרדה יש השפעה גופנית כל כך חזקה ,שלא עוברת..
    דור
    17/07/2016

בן 59 רווק עם בריאות טובה מאוד ,יום ה' חוויתי לפתע מועקה בחזה חולשה ומיד נשכבתי על המיטה והרפיתי את הגוף, והתפללתי שזה יעבור.
    אחרי ההתקף שנמשך 10 דקות ,הרגשתי חולשה כללית בכל הגוף, היה לי קשה להטיל את מימי (גם כאב מאוד וגם יצאו כמה טיפות) ,תקפו אותי גלי חום (רועד מקור ואח"כ הזעה מרובה) לא יכולתי ביומיים הבאים לא לאכול ולא לשתות ,ביום ה' התחלתי למדוד חום ובערב היה לי 39.3 ,למחרת ביום ו' הטמפרטורה נעה בין 38- 38.8 , החוויה הכללית הייתה שעברתי טלטלה ששיבשה לי את כל המערכות הבסיסיות, קראתי קצת באינטרנט ולא מצאתי תיאורים דומים לשלי, האם אני טועה באבחון האירוע שעברתי. עוד פרט מההיסטוריה שלי ,אימי עברה דיכאון אחרי לידה כשהייתי בן שנה.. והדכאון התפתח לסכיזופרניה בגלל בורות .
    בתקופה האחרונה נפרדתי מחברה טובה, (שהצליחה לראשונה לגרום לי לפתוח את הלב ולהתאהב בה, מנגד מע' היחסים איתה סוערת, דרמטית עם המון כאב ,וללא יכולת לתקשר באופן סביר, ולכן נפרדנו.) מזה מעל 10 שניעם שיש לי נטייה להידוק לסתות ומצוקה בבטן, הסימפטומים התעצמו לאחר הפרידה באופן שגרם לי לעסות את הבטן בחוזקה, כדי לנסות להפיג את הכאב.
    בעברי הייתי פעמיים בטיפול פסיכולוגי ,שקידם אותי.
    מה אתם ממליצים לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפנות לפסיכיאטר

שמוליק
    17/07/2016

שלום דור.

אינני רופא.

נראה שכדאי לפנות לפסיכיאטר על מנת לבחון את המצב. כיוון שפסיכיאטר הוא רופא לכל דבר ועניין הוא יוכל לבדוק הן את הגורמים הרפואיים ה"רגילים" והן את הגורמים הנפשיים.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו