בנוגע להורדה במינון - ללא התייעצות עם הרופא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע להורדה במינון - ללא התייעצות עם הרופא
    אאוריקה
    04/08/2016

שלום
    אני נוטלת סרקוול XR 100
    סימבלטה 60
    לימיקטל 150
    נגד דיכאון וחרדה

בחודש האחרון בערך עשיתי שטות ושיחקתי עם המינונים ואני מתביישת להגיד לרופא שלי. לפני שמשוחחת איתו, אני אשמח לקבל יעוץ.
    בחודש האחרון בערך לא לקחתי את המינון כפי שנדרש - היו פעמים שלקחתי מינון יותר נמוך, היו ימים שלקחתי מינון כמו שצריך והיו ימים שלא לקחתי בכלל. אני חושבת שבסהכ המינון בחודש הזה הגיע לחצי ממה שאני אמורה לקחת.
    בנוסף לפני כ- 10 ימים הרופא הוריד את הסרקוול לחצי כי התלוננתי על עייפות ועלייה במשקל.
    לאחרונה, מזה שבוע אני מרגישה הרעה במצבי הנפשי. מרגישה בעיקר חרדה - לחץ בחזה, כאבים בגוף,תחושת מתח ובנוסף מעט דיכאון.

1. האם ניתן להעריך כי ההרעה נובעת מהבלגן שעשיתי בתרופות?
    2. לאחר שמורידים מינונים,אחרי כמה זמן אמורים להרגיש את השינוי בהרגשה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי צריך לנסות רופא אחר

שמוליק
    07/08/2016

שלום אאוריקה.

אינני רופא, אני סטודנט לפסיכולוגיה.

לדעתי, עצם העובדה שאת לא מרגישה בנוח לספר לרופא על המשחק שעשית עם התרופות יכולה להעיד על חוסר התאמה, מבלי לנסות לשפוט אף אחד; לא אותך ולא את הרופא. מצב כזה לא אמור לקרות ביחסי מטפל מטופל תקינים.

אני מני שישנה סבירות לא קטנה שעצם המשחק במינונים מבלי להתייעץ עם הרופא, זה כבר היה סימן מקדים לכך.

אם זה קרה, אז אולי צריך לעבור לרופא אחר שאיתו תרגישי יותר בנוח.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו