מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמא למטופל פסיכיאטרי - ויש לי כמה שאלותאלמוני23/08/2016
הבן שלי היה מאושפז במחלקה פסיכיאטרית, קיבל מספר תרופות כמו, ריספרידל, לפונקס, קלופקסול, אביליפיי, אקספליון ועוד. לכולן הוא הגיב בתופעות לוואי קשות. לא רק שזה לא עזר לו - אלא החמיר את מצבו. הוא נהיה אפאטי, בגישה של"אנטי" לכל דבר. דורש שכנוע מסיבי בשביל לאכול ולשתות, וזה גם לא תמיד עוזר. כעת הוא מטופל בריספרידל 2 מ"ג ביום, ומדי פעם לוריוון. יש לציין שהן כבר אינן עוזרות, והילד נמצא באי שקט תמידי, לא מרוכז, בקושי מגיב, וכמו שהזכרתי לא מעוניין לאכול ולשתות מספר רב של שעות. אשמח לשמוע דיעה של רופא או מישהו שעבר מצב דומה ויוכל לתת עצות? אני חסרת אונים ומרגישה שכבר ניסיתי הכל. מציעים לי לשים אותו במחלקה סגורה אך אני מסרבת לקבל את זה שאין פתרון אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
שמוליק23/08/2016שלום רב.
אינני רופא, אני עברתי את החוייה הזו ארבע פעמים; שלוש פעמים במצב פסיכוטי חריף ובפעם האחרונה בהסכמה.
המצב די טוב. אני סטודנט לפסיכולוגיה בשאיפה לחקור בצורה מסודרת את ההשתקמות שלי על מנת לבחון האם ניתן לשחזר את האפקט.
קודם כל, אהבתי את המשפט האחרון שלך. זה ריגש אותי...
מנסיון אישי, תרופות אנטי-פסיכוטיות עלולות להחליש את הגוף ולגרום לאפתיות מוחלטת, אם כי צריך לקחת בחשבון שכל מטופל מגיב אחרת.
הגישה העיקבית של הרופאים בפורום היא שצריך לשלב גם טיפולים פסיכולוגיים, ולא ברור אם הוא מקבל. גם אם היו נסיונות, אז צריך לקחת בחשבון שצריכה להיות התאמה בין המטפל למטופל, והתאמה כזו לא תמיד קיימת, מבלי לפגוע כהוא זה במקצועיותו של המטפל.
בתור אימא מסורה, אני מרשה לעצמי להניח שאת יודעת מה קרה לו לפני האישפוז שהביא לכך. מידע זה יכול לעזור למטפל.
שיהיה בהצלחה וכל טוב.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא למטופל פסיכיאטרי - ויש לי כמה שאלות - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור25/09/2016חובה לשלול תופעות לוואי.
מומלץ:
מעקב גופני, בדיקות דם קופ'ח
בדיקת פסיכיאטר לשלול תופעות לוואי
שתיה מספקת, שתן בהיר שקוף.
לשקול תוספי מזון, במיוחד מקבוצת ה B* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)