דיכאון חזק וחרדה שלא קשורה לדיכאון ו OCD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון חזק וחרדה שלא קשורה לדיכאון ו OCD
    ש
    26/08/2016

שלום אני סובל מחרדת בריאות אבל היא לא חזקה אני מצאתי דרך איך לטפל בזה
    אני סובל בלי קשר לחרדת בריאות ממחשבות טורדניות OCD ואני הצלחתי לשלוט בזה אני
    עדיין סובל מהבעיה הזאת כול עניין רפואי או עניין בלימודים נהיה פיל ויש לי גם דיכאון חזק
    שבא עם מחשבות טורדניות לא לפחד והחיים קשים וגם אני מרגיש לפעמים דיכאון חזק שבא והולך בצורה כפיתיית אני לא יודע מה לעשות עם זה אני מטופל אצל פסיכולוג והפסיכולוג שלי הציע לי שאני ילך לפסכיאטר ואני לא יודע מה לעשות כי אני מפחד מהתופעות לוואי של הכדורים אבל אני יודע שזה מרגיע וכדורים פסכיאטרים נחשבים לסמי הרגעה קליים אשמח לדעת איפו יש פסכיאטר מקצועי באזור חדרה או נתניה אני מעדיף בחדרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

שמוליק
    27/08/2016

שלום רב.

בתור מישהו שלקח תרופות פסיכיאטריות וסבל מתופעות הלוואי שלהן - אני מזדהה עם החששות שלך.

עם זאת, הטיפול התרופתי המקובל בדרך כלל בחרדות ו OCD הוא בתרופות אנטי-דיכאוניות ממשפחת ה SSRI או SNRI.

תופעות הלוואי השכיחות והקשות שלהן הן עלייה במשקל ופגיעה בתיפקוד המיני, ויש לציין שההשפעה שונה ממטופל למטופל.

תופעות לוואי קשות יותר כגון "זומביות" הן של תרופות אנטי-פסיכוטיות.

יכול להיות שיש מקום לשקול טיפול תרופתי ולו באופן זמני.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון חזק וחרדה שלא קשורה לדיכאון ו OCD - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/09/2016

היי

מבין את חששך..
    ממליץ על פסיכיאטר שגם מטפל בשיחות.
    את מוזמנת ליצור קשר איתי למידע.
    אשמח לעמוד לרשותך.
    פרטים באתר שלי
    קליניקה הוד השרון
    פנייה ב SMS

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו