מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עמותה לתקיפה בטיפול פסיכיאטרימומנטו11/09/2016
את צודקת את לא יודעת כמה הם רעים ואכזריים הם מבצעים פשעים נגד האנושות בבני אדם הם משתילים שבבים בבני אדם ועושים עליהם ניסויים אכזריים שלא ידע האנושות ואחר כך הם אומרים שהם משוגעים וכולאים אותם בכוח ומזריקים להם זריקות וקושרים אותם בכוונה ומרחיקים אותם ממשפחותיהם ומקרוביהם מי יתן והנבלות חסרי לב האלה ישלמו על מעשיהם הם חבורה של חולי נפש
אני מקווה שתצליחי לברוח מהם יש עמותה לתקיפה בפסיכיאטריה הם יכולים להציל אותך מהם אם רק תצליחי להגיע אליהם יש להם עורכי דין בחינם
לפסיכיאטרים שמנהלים את האתר אתם חבורה של רוצחי נשמות השם ישלם לכם על מעשיכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זו באמת בעייה...
שמוליק12/09/2016שלום רב.
אכן, זה מאוד כואב שהמציאות נראית ככה.
גם אם הכל היה כשורה, אז עדיין, לא די שייעשה צדק חשוב גם שייראה שנעשה צדק.
אני בטוח שהדברים נאמרים מתוך היפגעות מהמערכת, שלו היא הייתה מפורטת יותר - הייתי מנסה להתייחס אליה באופן ענייני.
גם אני רואה את עצמי כמי שנפגע מהמערכת, ויש לי סיפורים קשים, החל מהתנהגות שלא תעמוד בשום מבחן אתי שהייתה בצבא, עובר בהפרת זכויות שנעשו באישפוז במחלקת נוער שבה ההורים יכולים לאשפז בלי צורך בהסכמה של הילד בזמן שהייתי מעל גיל 18, ולא היה ניתן לאשפז לעשות זאת, וכלה בטעויות חמורות במהלך אישפוזים נוספים.
ככל שמדובר ברופאים שמנהלים את הפורום - הם נתנו לי לומר את הביקורת גם כאשר היא נאמרה בצורה בוטה מאוד.
אני כרגע סטודנט לפסיכולוגיה, ויש לציין שד"ר יונתן דוידאור, אחד ממנהלי הפורום, ממש דחף אותי לשם, ואני מקווה להעביר את הביקורת באמצעות מחקרים מסודרים.
אם תרצה לפרט כיצד בדיוק המערכת פגעה בך - תוגל למצוא כאן בפורום אוזן קשבת - גם מהרופאים המנהלים את הפורום - למרות הדברים הקשים שכתבת עליהם.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)