הפסיכיאטר נתן לי אריפליי 5מג למחלה ביפולרית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסיכיאטר נתן לי אריפליי 5מג למחלה ביפולרית
    י.
    12/09/2016

אני מפחד שאם זה לא יעזור לי אוליי זה חוסם אותי מקבוצת תרופות וחס ושלום לא יהיה טיפול שיגיב למצבי.זה שהרופא מנסה כל פעם תרופה אחרת עליי זה לא מסוכן.נאמר לי שהוא רופא עם תעוזה שמנסה .כדי שאקח כמה שפחות תרופות.הוא רשם לי את זה כטיפול למחלה ביפולרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הבהרה

שמוליק
    12/09/2016

שלום רב.

אינני רופא.

עם זאת, זה די ידוע באופן נרחב, שהטיפול התרופתי הבסיסי בביפולרית הוא ע"י תרופה מייצבת מצב רוח. אריליפי היא תרופה אנטי-פסיכוטית והיא ניתנת בתור תוספת לתרופה מייצבת מצב הרוח כאשר היא איננה מספיק יעילה כנגד הפאזה המאנית.

לא ממש ברור מה השאלה שלך, ואני מקווה שעזרתי.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי י,

אחת
    29/09/2016

אריפלי במינון 15 מ"ג משמש כמייצב מצב רוח. במינון 30 מ"ג משמש כאנטי-פסיכוטי. ייתכן כי מדובר בעלייה הדרגתית במינון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אריק וולך
    04/10/2016

במינון 5 מ"ג אריפליי מתגבר את הנוגד דיכאון (אם ואתה לוקח)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו