מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיול אחרי צבא בעיות שניה כדורים נגד דיכאוןעופר20/09/2016
טוב שמי עופר אני בן 23 יש לי בעיות שינה ועיפות מאז שאני זוכר את עצמי לא ממזמן גילו שזה כנירא נובע מדום נשימה בשינה
במהלך החיפושים בעקבות פיתרון לבעיית העיפות שתפתחה לחרדות כי היה לי קשה לתפקד
הגעתי למצב שאני נותל פרוביג'יל רק ביימים שאני עיף
פרוטין 20 כול יום
אמביאן מתי שאני לא נרדם
וקנאביס (לא במרשם) באופן יום יומי כמעת הוא די מוריד את התלות שפתחתי באמביאן פרוביג'יל
(שאני משתמש מכדור שינה מכול סוג שעד היום נסייתי נורא קשה לי תפקד ביום ולכאן אני נעזור בפרוביג'יל עם הקנאביס אני נרדם וקם בבוקר ומתפקד כרגיל)
ועכשיו לשאלה אני מבין שזאת שאלה קצת מוזרה אבל אני צריך לדעת כדי לא לעשות תעיות שעלולת לעלות לי בחיי ואני אשמח לתשובה קונקרטית ורצינית למרות שאלה עלולה להיות קצת תמוהה בעיניך!
אני טס עוד 3 חודשים לטיול אחרי צבא
ואני רוצה לדעת איזה סמיים מותר לי לנסות בלי שזה התנגש עם בכדורים שלי
ויאבה סכנה ממשית לחיי?
נגיד md ידוע לי שזה לא מסתדר טוב אם סוג מסיום של נוגדי דיכאון אבל איזה מהם ? ואם זה נכון ואני לא יוכל לשתמש ב-md שאני נוטל פרוטין כמה זמן אני צריך לפסיק לנטול תכדור לפני השימוש ?
ומה לגבי הכדורים שלי עם סמיים אחרים
כמו:
lsd
פטריות
ספידים
וקוקאין
יותר מיזה אני לא אנסה אני יודע שזאת שאלה לא טריוויאלית
אבל אני אני רוצה לדעת את התושבה כדי להחלית באופן רצוינלי ובוגר מה אני מוכן לנסות ומה לא?
אני לא יודע אם יש טעם לציון אבל אני גם דיסלקט ויש לי בעיות קשב וריכז
השמח לקבל תושבה מנומקת ומוסברת הטיב!
תודה עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לברוח מסמים כמו מאש!!!
שמוליק21/09/2016שלום עופר.
אני לא רופא. אני סטודנט לפסיכולוגיה.
הרופאים כנראה בחופשה. די הרבה זמן שאין תשובות.
עישון סמים עלול לגרום לסכיזופרניה. יש כאן בפורום בחור בשם אלי שכותב כאן בפורום הרבה תגובות, והוא לקח סמים, וכתוצאה מכך קיבל התקף פסיכוטי.
יש עוד הרבה אנשים שזה מה שקרה להם.
יש גם סוגים של סמים שהם יכולים להתפרץ שנים אחרי שלקחו אותם, כך שגם אם לא קרה כלום - זה עדיין לא מבטיח שהכל בסדר.
לא ברור לי האם הקנביס הוא קנביס רפואי שניתן על פי המלצה של רופא, ואם כן, אז מדוע הרופא הורה על טיפול בקנביס רפואי. אם לא מדובר בקנביס רפואי שניתן על פי המלצת רופא - כדאי לפנות לרופא המשפחה על מנת לבחון כיצד להיגמל מכך.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיול אחרי צבא בעיות שניה כדורים נגד דיכאון - תגובה
ד``ר יונתן דוידאור26/09/2016אסור סמים.
לבעיות שינה וחרדה , עדיף טיפול טבעי ללא מרשם בארץ
טונייט לשינה
להרגעה : קלמנרבין, רלקסין, וואלריאן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)