תרופות להשריית שינה בנוסף לאסטו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות להשריית שינה בנוסף לאסטו
    מישהו
    22/09/2016

שלום

מזה חודש וחצי שאני נוטל את הכדור אסטו (10 מ"ג) פעם ביום. האם במקרה שאיני מצליח להירדם ניתן ליטול כדור רלקסין או לורייוון?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נסה בפורום אחר

שמוליק
    22/09/2016

שלום רב.

בדרך כלל הרופאים עונים כאן תוך זמן סביר.

זמן רב שהם לא עונים. עכשיו בדקתי וראיתי שהפעם האחרונה שהייתה תגובה היה ב 1.8.

אני מציע לנסות לשאול בפורום אחר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות להשריית שינה בנוסף לאסטו - תגובה

ד``ר יונתן דוידאור
    25/09/2016

כדור ללא מרשם יעיל לשינה:
    טונייט
    TONIGHT

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר מה נסגר איתך

רונן
    26/09/2016

ד"ר איך אתה ממליץ ככה בקלות על טונייט לבעיות שינה וחרדה? טונייט זה משחק ילדים בייחס לבעיות שינה מחרדה..יש אנשים שצורכים טונות של כדוריי השינה ולא נרדמים. צריך טיפול מאוד נרחב שכולל טיפול ב סרטונין ,דופנמין לטווח ארוך וקלונקס פלוס רספידורל לטווח המידי וכמובן גם חצי כדור מירו. אתה מדבר על טונייט???????????? חחחח אתה מצחיק אותי.לא מדובר על אדם שישן לילה או שניים לא טוב ,מדובר על אנשים עם בעיה נפשית וחוסר איזון במוח שנובע מחרדה שהמוח מפרש כעוררות וכתוצאה מדכאון עמוק...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו