בדיקת עבר רפואי לתואר שני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת עבר רפואי לתואר שני
    אמא
    23/09/2016

השאלה שלי מופנית לשמוליק - אני אמא לבת - בת 29 שיש לה סכיזופרניה קלה , היתה מאושפזת ,היא רוצה ללמוד תואר שני - האם בודקים באוניברסיטאות עבר רפואי? האם זה מפריע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת עבר רפואי לתואר שני

הוספת תגובה

• לי לא בדקו

שמוליק
    24/09/2016

שלום רב.

יש לי תואר שני במדעי המחשב והוא נלמד אחרי האישפוז הראשון שלי שהיה במצב פסיכוטי חריף. אף אחד לא בדק, וזה לא עניין אף אחד.

יתר על כן, כעת אני לומד תואר ראשון בפסיכולוגיה, ואני מאמין שהעובדה שהיו לי אישפוזים יכולה להיות אפילו סיבה טובה לאפשר לי להמשיך לתואר שני; סוף כל סוף אני יודע טוב יותר מזה להיות במצב פסיכוטי, וכך ניתן לתקשר טוב יותר עם מטופלים שאך חווים את החוויה של אישפוז לראשונה בחייהם.

באוניברסיטה, מה שבעיקר חשוב כדי להתקבל לתואר שני, הוא ההישגים שהיו בתואר הראשון, והיכולת להיות חוקר טוב.

אני מאחל לביתך הצלחה בלימודים :-)

כל טוב, שבוע טוב ושנה טובה.
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה שמוליק כל טוב ושנה טובה

אמא
    25/09/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו