מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת תרופות מבוקרת לסכיזואפטיביבתאל12/10/2016
אשמח אם תוכל לעזור..
אני מאובחנת עם סכיזואפקטיב(יותר לכיוון המאניה), תחילה אובחנתי עם סכיזופרניה, לפני חמש שנים.
ניסיתי המון תרופות, עם המון תופעות לוואי.״, הייתי בשלושה אשפוזים עקריים עם סמפטומים רבים בין האשפוז השני לשלישי.
מאחר ואני רוצה להתקדם בהמון תחומים, והתרופות(אנטי פסיכוטי ומייצב מצב רוח) הן אלה שגורמות לי לחוסר תפקוד באופן כללי, חשבתי על הפסקת התרופות באופן מבוקר.
הייתי שמחה לשמוע ממך, האם המצב שלך היה דומה לשלי מבחינת ההתקפים והפסקת התרופות?
בתודה,
בתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה דעתו של הרופא המטפל?
שמוליק13/10/2016שלום בתאל.
מה שאני טוען, הוא שבעיקרון אפשר ע"י טיפולים פסיכולוגיים להיטיב את המצב, ועם ההטבה במצב - ניתן להוריד מינונים ובסוף להפסיק, אך כמובן שההורדה צריכה להיות בהתייעצות עם הרופא המטפל.
לא כדאי להפסיק את הטיפול התרופתי או להפסיקו מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.
נראה שהמצב דומה. היו לי ארבעה אישפוזים. הראשון היה בגיל 18, השני והשלישי היו בגיל 29, והאחרון היה בגיל 32 והוא היה היחידי שבו לא הייתי במצב פסיכוטי. גם האיבחון שלי הוא סכיזו-אפקטיב.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה..
בתאל13/10/2016היי שמוליק..
אני אפגש עם הרופא המומחה שראה אותי לאורך כל ההתקפים, כדי לדון איתו בהורדת התרופות..
רציתי לשאול דבר נוסף, מה היה הסוג של הסכיזואפקטיב שלך?
הסוג שלי הוא shcizoaffective manic type* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)