הפסקת תרופות מבוקרת לסכיזואפטיבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת תרופות מבוקרת לסכיזואפטיבי
    בתאל
    12/10/2016

אשמח אם תוכל לעזור..
    אני מאובחנת עם סכיזואפקטיב(יותר לכיוון המאניה), תחילה אובחנתי עם סכיזופרניה, לפני חמש שנים.
    ניסיתי המון תרופות, עם המון תופעות לוואי.״, הייתי בשלושה אשפוזים עקריים עם סמפטומים רבים בין האשפוז השני לשלישי.
    מאחר ואני רוצה להתקדם בהמון תחומים, והתרופות(אנטי פסיכוטי ומייצב מצב רוח) הן אלה שגורמות לי לחוסר תפקוד באופן כללי, חשבתי על הפסקת התרופות באופן מבוקר.
    הייתי שמחה לשמוע ממך, האם המצב שלך היה דומה לשלי מבחינת ההתקפים והפסקת התרופות?

בתודה,

בתאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה דעתו של הרופא המטפל?

שמוליק
    13/10/2016

שלום בתאל.

מה שאני טוען, הוא שבעיקרון אפשר ע"י טיפולים פסיכולוגיים להיטיב את המצב, ועם ההטבה במצב - ניתן להוריד מינונים ובסוף להפסיק, אך כמובן שההורדה צריכה להיות בהתייעצות עם הרופא המטפל.

לא כדאי להפסיק את הטיפול התרופתי או להפסיקו מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.

נראה שהמצב דומה. היו לי ארבעה אישפוזים. הראשון היה בגיל 18, השני והשלישי היו בגיל 29, והאחרון היה בגיל 32 והוא היה היחידי שבו לא הייתי במצב פסיכוטי. גם האיבחון שלי הוא סכיזו-אפקטיב.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה..

בתאל
    13/10/2016

היי שמוליק..
    אני אפגש עם הרופא המומחה שראה אותי לאורך כל ההתקפים, כדי לדון איתו בהורדת התרופות..
    רציתי לשאול דבר נוסף, מה היה הסוג של הסכיזואפקטיב שלך?
    הסוג שלי הוא shcizoaffective manic type

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו