שילוב תרופות אפשרית למלחמה כנגד דיכאון עמיד?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות אפשרית למלחמה כנגד דיכאון עמיד?
    יוס`קלה
    14/10/2016

היי דוקטור, מה ניתן לעשות תרופתית כדי להילחם בדיכאון עמיד, הרי ידוע שדיכאון עמיד היא תוצאה חמורה אבל אפשר ברוב המקרים להילחם איתה אחרי המון סבלנות ושילובי קומבינציות תרופתיות שונות: בהרבה מהמקרים מחזקים את פבוקסיל בטריציקאליות כמו מרוניל או אלטרול,ואפשרות שנייה שאני מכיר היא סימבלטה במינון 90 מ"ג בשילוב וולבוטרין 150 מ"ג,

אבל איזה עוד שילובי תרופות או קומבינציות אפשריות כדי להלחם בעמידות הנוראית של הדיכאון?, עובר עליי דיכאון גיהינום, כל יום הוא סבל חדש יותר מקודמו, אין ערך לזמן ואני בחוסר תפקוד שוכב כל היום במיטה ובוכה, בבקשה דוקטור אני צריך את עזרתך, אני לא מבקש לדעת מינון כי זה לא מקצועי מצידך להגיד מינונים, אבל רק קומבינציות אפשריות של שילובי תרופות שהולכים טוב ביחד ויכולות לנצח דיכאון עמיד בלי לעבור לנזעי חשמל לפחות בינתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שילובים

ד``ר יונתן דוידאור
    05/11/2016

שילובים הנ"ל מסוכנים ולא מומלץ\בדר'כ
    עדיף לשלב נוגדי פסיכוזה ונוגדי דיכאון\מעבר לכך, תוספי מזון, שינו אורך חיים, טיפול פסיכולוגי CBT / היפהוזה רפואי ( אם לא דיכאון קשה ויש מסוכנות), הליכותף ליזכור, ריצה קלה = מדיטציה בתנועה. מחקרים = נשים שאוכלות פחות בשר אדום יש יותר דיכאון וחרדה, עדיף טיפול משולב ..
    תחת ביקורת של רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו