שפיכה מעוכבת וטיפול האנטיפסיכוטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפיכה מעוכבת וטיפול האנטיפסיכוטי
    נתנאל
    18/10/2016

לרופאים שלום רב אני גבר בגיל ה30 עם עבר של טיפולים פסיכיאטרים יש לציין שהייתי מטופל באנטיפסיכוטים לסירוגין שנה כן שנה לא מה שמפריע לי בעיה שהתעוררה של שפיכה מעוכבת לא נעים לי כל כך לומר אבל אין לי פליטת זרע מאוננות רגילה אלא שאני שוכב על כרית ומאונן מה יכולה להיות הסיבה לכך ידוע לי גם עקב הטיפול יש השפעה על הליבידו ועל מנגנון שפיכת הזרע ,כרגע הפסקתי טיפול מקווה שהמצב יחזור לקדמותו יש לציין שעד גיל 18הכל היה תקין מה שיוצא מכל זה שבעת שקיימתי יחסי מין עם חברה לא הייתה בעייה בחדירה אבל גם לא גמרתי וזה מוריד לי את הביטחון העצמי מה עושים לפתרון הבעיה ומה יכולים להיות הגורמים האם יש טיפול תרופתי נגד שפיכה מעוכבת עם או בלי טיפול אנטיפסיכוטי בשילוב כי יש בעיה שאני לא יכול יותר מחצי שנה להיות בלי טיפול נוגד-פסיכוזה אני חולה סכיזופרניה פרנואידית,ועל כן הטיפול נחוץ וחשוב מחזוריות בגלים פסיכוטיים מהירה תודה נתנאל וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה מוזר

שמוליק
    25/10/2016

שלום נתנאל.

אינני רופא.

זה נראה מאוד מוזר טיפול בתרופות אנטי-פסיכוטיות לסירוגין, שנה כן ושנה לא. זה ממש לא מקובל.

אם שום דבר לא קרה בזמן שלא לקחת תרופות, אז יש מקום לחשוב שאולי הן אינן נחוצות יותר, ולמעשה התגברת על הגורמים הפסיכולוגיים והסביבתיים של הבעייה.

גם אם לא, אז ניתן להתגבר על הבעיייה באמצעות טיפולים פסיכולוגיים, כך שבעתיד יהיה ניתן להפסיק לגמרי.

בנוסף, ישנן תרופות שאמרות להגביר את החשק המיני. אני לקחתי תקופה ארוכה תרופות אנטי-פסיכוטיות, והיה לי תיפקוד מיני ירוד, אבל זה לא הפריע לי יותר מדיי. לא ניסיתי.

הייתי מציע להתייעץ עם הרופא המטפל, ולבחון את האופציות.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שפיכה מעוקבת

ד``ר יונתן דוידאור
    05/11/2016

בהחלט ייתכן תופעות לוואי
    יש לברר במרפאה לתפקוד מיני
    ניתן לנסות אדרונקס לשיפור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו