טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
איך אני מחפש תרופות שלא מוכרות בארץ כי אני מנסה לחפש ברשת דרך גוגל והחיפוש לא ממש מביא פרי ותוצאות, אני יודע כיצד מייבאים תרופה אבל לא יודע איזה תרופה עליי לייבא ואיך מחפשים תרופות נוגדות דיכאון שלא נמצאות בארץ?
האם תוכל לתת לי רשימת תרופות שיצא לך לשמוע עליהם שמשמשות לטיפול בחו"ל ונותנות יתרונות על פני התרופות שנמצאות בארץ, פחות אכפת לי תופעות לוואי, אני מדבר יותר על מנגנון השפעה שונה וטיפול איתם בדיכאון עמיד?כי אולי הסיכויי הצלחה איתם גבוהים יותר בטיפול בעמידות של דיכאון על פני התרופות שבארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד