סכיזופרניה - שום תרופה לא עוזרת לו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סכיזופרניה - שום תרופה לא עוזרת לו
    עינת
    21/11/2016

בני בן 19 עם סכיזופרניה בעברו היה עם pdd noss בתפקוד גבוהה(עד גיל 13) מקבל לפונקס ולא ממש עוזרת לו יש לו ת.לוואי יומיומיות כאבי בטן הקאות סחרחורות ריור מרובה הוא בתפקוד נמוך מדוכא וחסר מוטיבציה לגמרי! אלו לא חיים הוא סובל. שמשהו יפתח את האזניים והלב הוא רק בן 19! איך אפשר להשיג קנאביס רפואי? זו הברירה האחרונה שלנו. אין מה להפסיד במקרה שלו. הרופאה שלו לא מבינה כלום בקנאביס ולא תומכת. אנא בבקשה תעזרו לנו להגיע למקום הנכון. תודדדה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפונקס זו לא התרופה היחידה נגד סכיזופרניה.

שירלי
    21/11/2016

שלום לך,
    בתור מטופלת בעלת אבחנה של סכיזו- אפקטיב, אני נוטלת גם תרופות אנטי פסיכוטיות. לפי תיאורייך, בנך בן ה-19 אינו סובל בעת נטילת התרופה מתסמינים פסיכוטיים אלא רק של דיכאון ותופעות לוואי פיזיות המלוות עם נטילת התרופה. לפונקס היא תרופה מאוד טובה לשלילת תסמינים פסיכוטיים אבל יש תרופות עם פחות תופעות לוואי שנכנסו לשוק לאחרונה כמו אביליפיי. שאני יכולה להמליץ עליה שהיא תרופה מעולה וגם משפרת מצב רוח. אביליפי גם הכי פחות משפיעה על עליית הפרולקטין ועל הנטיה להשמנה לכן אם התסמינים הפסיכוטיים שלו לא קיצוניים. הייתי ממליצה לך ללכת לבקש מהפסיכיאטרית את התרופה הזאת. קנביס בדר"כ לא נותנים למישהו עם סכיזופרניה אלא למישהו עם דיכאון לפי עניות דעתי. כי זה דווקא יכול להגביר את התסמינים הפסיכוטיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אביליפיי לא עזרה לו.

עינת
    21/11/2016

שלום שירלי, ניסינו אביליפיי בעבר וגם היא לא השפיעה עליו בכלל.
    תודה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו