כאבי ראש אחרי הפסקה מתרופה סרנדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש אחרי הפסקה מתרופה סרנדה
    סמיון
    13/12/2016

תרופה: סרנדה
    שלום רב!
    אני כבר חודשים ושבוע ללא התרופה סרנדה נטלתי את התרופה 4 חודשים, הפסקתי לקחת את התרופה לפי ההוראות של הרופא במשך שבועיים.
    ביום השני ללא התרופה התחילו לי כאבי ראש,סחרחורת ותחושות של מכות חשמל בראש וזה ממשיך עד עכשיו, חוץ מה זה יש לי גם חרדה וחולשה. לפני שהתחלתי לקחת את התרופה היו לי רק התכווצויות באזור הבטן לא היה לי דיכאון לא היה לי חרדה ולא היה לי התקפות פאניקה רק התכווצויות. הרופא אמר שזה ניקרא התקפות פאניקה ונתן לי את התרופה סרנדה, כשהפסקתי לקחת תרופות קיבלתי את תופעות הלוואי שהזכרתי מקודם. כמה זמן התופעות ימשיכו? כי הרופא אמר שזה תקין ושפיזי אני בריא.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לוואי

ד``ר יונתן דוידאור
    15/12/2016

השאלה אם היה נכון להפסיק, ייתכן ותופעות לוואי ויתכן החמרה בתופעות חרדה ( יותר הגיוני לאחר חודשיים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי תרופה סרנדה

סמיון
    15/12/2016

ירדתי מתרופה שבעים מי150מל שבוע 100מל אחרי שבעה 50 מל וזה כמו שאומר לי רופה נראה לי שזה זמן קצר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו