מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות בקשר לצריכת מיןאני19/12/2016
אני בן 28 עם תסמונת אספרגר ( אוטיזם בתפקוד גבוה ). דיברתי איתך בעיקר איתך דוידאור לפני כחודש פה בפורום ולא כל כך הבנתי את ההתייחסות שלך לצריכת הסקס בתשלום והמקום של ההורים שלי בעניין הזה. האם אני יכול למצוא פסיכיאטר שיסביר להורים שלי שמותר לי לקיים יחסי מין בתשלום ושזה לא נורא ? במיוחד אם שדכנית תאבחן אותי כאחד שלא יכול לקיים זוגיות נורמטיבית ? דיברת איתי אז על זה שאני מתבייש ומפחד מההורים שלי על כך שאני מקיים יחסי מין בתשלום ולא כל כך הבנתי למה אתה מתכוון ( הודעה מאמצע נובמבר ). דיברתי איתך דוידאור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר להורים
ד``ר יונתן דוידאור27/12/2016לדעתי הסבר כזה רק כחלק מטיפול פסיכולוגי
לא מקצועי שתגיע לפסיכיאטר שיסביר זאת.
מומלץ על טיפול בשיחות ותרופות אם צריך, בהמשך המטפל יוכל לישקול התערבות משפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתייגות קלה
שמוליק27/12/2016שלום ד"ר דוידאור.
יש לי הסתייגות קלה. ניתן כמובן להגיע גם לרופא פסיכיאטר שמטפל גם בשיחות, כמוך למשל :-).
השאלה החשובה ביותר היא הכימיה שיש עם המטפל, ואין זה משנה האם מדובר בפסיכולוג קליני או פסיכיאטר שמטפל גם בשיחות.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)