בניית דמות של מישהי מוצלחת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית דמות של מישהי מוצלחת
    מיכל
    21/12/2016

הייתי רוצה לדעת לגבי בעיה שיש לי.. אני בתור ילדה סבלתי מדימוי עצמי נמוך ומחוסר בטחון מאוד קשה. עברתי ילדות מאוד קשה בתחום הזה ועד היום זה מלווה אותי.. מגיל צעיר מאוד התחלתי לבנות לעצמי בדמיון דמות של מישהי מוצלחת, יפה שכולם אוהבים... ושקשה לי אני נכנסת לעולם של דמיונות ופשוט שוקעת בהם, מדמיינת שאני אותה הבחורה היפה והמוצלחת. אני יודעת שהדמיונות לא אמיתיים, אני נכנסת אליהם מסוג של בחירה. האם הבעיה מוכרת בפסיכיאטריה? מה יש לעשות בעניין הזה ? הייתי בעבר מאובחנת ב OCD וחרדות ולקחתי תקופה מסויימת סרנדה. אין לי כרגע חרדות או OCD, רק הקטע שאני נשאבת לעולם של דמיונות כדי להרגיש טוב עם עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דמיונות

ד``ר יונתן דוידאור
    27/12/2016

לא ניתן לאבחן
    לפעמים יש הפרעות אישיות ..
    חובה בדיקה מסודרת.
    דמיון זה השפה של התת מודע
    באם אין בעיה פאתולוגית קשה ( מחלה כגון סכיזופרניה וכ..)
    הדמיון כלי מרכזי לשנות את החיים ולפתור בעיות, בעזרת היפנוזה רפואית, במיוחד בשילוב תרופות, מניסיון, למי שמתאים , הטיפול עובד ומהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך אפשר לעשות טיפול כזה?

מיכל
    27/12/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו