מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בניית דמות של מישהי מוצלחתמיכל21/12/2016
הייתי רוצה לדעת לגבי בעיה שיש לי.. אני בתור ילדה סבלתי מדימוי עצמי נמוך ומחוסר בטחון מאוד קשה. עברתי ילדות מאוד קשה בתחום הזה ועד היום זה מלווה אותי.. מגיל צעיר מאוד התחלתי לבנות לעצמי בדמיון דמות של מישהי מוצלחת, יפה שכולם אוהבים... ושקשה לי אני נכנסת לעולם של דמיונות ופשוט שוקעת בהם, מדמיינת שאני אותה הבחורה היפה והמוצלחת. אני יודעת שהדמיונות לא אמיתיים, אני נכנסת אליהם מסוג של בחירה. האם הבעיה מוכרת בפסיכיאטריה? מה יש לעשות בעניין הזה ? הייתי בעבר מאובחנת ב OCD וחרדות ולקחתי תקופה מסויימת סרנדה. אין לי כרגע חרדות או OCD, רק הקטע שאני נשאבת לעולם של דמיונות כדי להרגיש טוב עם עצמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דמיונות
ד``ר יונתן דוידאור27/12/2016לא ניתן לאבחן
לפעמים יש הפרעות אישיות ..
חובה בדיקה מסודרת.
דמיון זה השפה של התת מודע
באם אין בעיה פאתולוגית קשה ( מחלה כגון סכיזופרניה וכ..)
הדמיון כלי מרכזי לשנות את החיים ולפתור בעיות, בעזרת היפנוזה רפואית, במיוחד בשילוב תרופות, מניסיון, למי שמתאים , הטיפול עובד ומהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך אפשר לעשות טיפול כזה?
מיכל27/12/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)