מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סימבלטה וטרנקסל והמצב לא משתנהאיילה28/12/2016
היי. אני לוקחת כבר כ-8 חודשים סימבלטה 90 מ"ג ולא מרגישה ממש שמצבי משתפר. יש לי כל יום לחץ בראש במיוחד כשאני מתעוררת, חוסר תיאבון, חלומות מוזרים, לפעמים חולשה כללית, שינויים במצבי רוח וכו'. בהמלצת הפסיכיאטר, אני מתחילה היום לרדת ממינון של 90 סימבלטה ל-60 ובמקביל לקחת Venlafaxin 37.5 מ"ג ולרדת מהסימבלטה בהדרגה. בבית מרקחת נתנו לי את הכדור וונולה. האם זה בסדר? או שזהו תחליף כלשהו ועליי להתעקש על כדור מסויים של Venlafaxin ? אני בינתיים ממשיכה לקחת גם 10 מ"ג טרנקסל בבוקר ובערב. האם צפויות לי תופעות לוואי כלשהן בעקבות ההחלפה?
שאלה נוספת - האם לבעיית הלחץ בראש התמידי והדכדוך יכול להיות שהכדור סרנדה יעזור לי? כי שמעתי מהרבה אנשים שזה עוזר.
אשמח להתייחסותך.
תודה מראש
דיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהירות
ד``ר יונתן דוידאור16/01/2017יש צורך בזהירות בשילוב וויפאקס + סימבאלטה.
יש צורך להערכה מסודרת, שליללת בעיה גופנית, תזונה, בירור גורמי דחק ומרכיב פסיכולוגי, מיפוי תרופתי ובניית תוכנית טיפול...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)