מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- OCD גוף פחד ממחלותרונ25/02/2017
שלום, אני בת 27, בד"כ בריאה. סובלת מ OCD גוף המתבטא בפחד מבריאות מחלות ופחד מהשמנה. עכשיו אני בתקופה של פחד ממחלות. מטופלת בלוסטרל בערך 3 חודשים. הרופא החל איתי ממש בהדרגה.. עד לפני כמה ימים לקחתי 75 מיליגרם.. מאז שהתחלתי יש לי הזעה בשינה.. לאט עם הזמן הזעה פחתה, כלומר בהתחלה ממש הזעתי ואחרי זה פחות. (אבל עדיין הזעתי) הרופא אמר לי שזה תופעת לוואי נפוצה מהכדור... לפני כמה ימים הרופא העלה לי את המינון ל 100 מג.. והתחלתי להזיע שוב בצורה אינטנסיבית.. אני קמה כולי רטובה כולל הבגדים.. בגלל ה OCD גוף אני ממש פוחדת.. אני יודעת שזה אמור להיות תופעת לוואי של התרופה אבל האם יכול להיות שהזיעה בשינה נגרמת ממחלה גופנית אחרת? האם זה שהוא העלה לי ל 100 מג והזיעה התגברה זה מעיד שהזיעה בשינה אכן בגלל הלוסטרל? ממש מפחדת אשמח שתעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעות לילה
ד``ר יונתן דוידאור01/03/2017פסיכיאטר הוא גם רופא, לכן חייב ראשית לשלול מחלות גופניות.
בהחלט יכול להיות משני ללוסטראל, בדר'כ OCD יש צורך במינון גבוהה יותר ממצבים אחרים, ניתן לשקול מעבר לפריזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)