חרדה חברתית, ocd ומה שביניהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית, ocd ומה שביניהם
    ע.
    03/03/2017

שלום רב ד"ר,כמה שאלות: 1.האם cbt הוא הטיפול המומלץ כיום לחרדה חברתית המלווה בדיכאון וב-ocd המאופיין בטקסיות, מחשבות כפייתיות ובעיקר חוסר ביטחון רב בקשר לעשיית פעולות בעבודה ושאילת שאלות שחוזרות על עצמן. ממה נובעות כל התופעות שציינתי, אשמח לדעת. 2.קראתי שייש טיפול נסיוני כיום באטקסיטוצין בחרדה חברתית. איך ניתן לרכוש אותו? 3.האם ישנם עוד טיפולים מומלצים, גם לקשיי הסתגלות בעבודה וחרדות, חוסר ביטחון ופחד מבני אדם, רגישות יתר ופגיעות. ניסיתי בעבר לפנות לתחום ההוליסטי-רוחני, היתה התקדמות מסויימת אך עדיין מרגיש שאני תקוע באותם קשיים שמפריעים לי מאוד לממש את עצמי. תודה רבה על התייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• OCD

ד``ר יונתן דוידאור
    04/03/2017

הטיפול חייב להיות מבוסס
    על סרוטונין ( תרופות SSRI , בשר אדום, בשר ומזון, ותוספי מזון)
    פסיכולוגי - CBT , היפנוזה רפואית

זה הכי מתאים לכל המצבים הנ"ל.
    פרטים נוספים באתר שלי.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ע.
    04/03/2017

תודה רבה ד"ר,
    רציתי להוסיף כי התרופות שאני מקבל הן סרוקוול XR 200 מ"ג, מירו 30 מ"ג וקולונקס בעת הצורך, רבע/חצי כדור של 0.5 מ"ג. התרופות הנ"ל מלוות אותי כחמש שנים מאז האישפוז הפסיכיאטרי שבו איזנו אותי לאחר משבר קשה, והן מוכיחות את עצמן. בעבר קיבלתי SSRI.
    חישתי באתרעל תוספי מזון ולא מצאתי מידע. יש לך המלצות לתוספים ספציפיים? היות ואני לוקח תוספי תזונה כמו מולטיוימין, ויטמין D,מגנזיום, אומגה 3, פרוביוטיקה, B12 וחומצה פולית וצמחי מרפא בייעוץ של נטורופטית וגם פרחי באך.
    לגבי היפנוזה אני אבדוק אולם התייעצתי עם הרופאה הפסיכיאטרית והיא פחות הייתה בדעה שזה יעזור.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו