מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מידע על תרופה אבליפייאייל זה אני15/03/2017
שלום לכולם !!
מזה 25 שנים מתמודד עם הפרעות ומחלות נפשיות עם הטבה חלקית בעיקבות נטילת תרופות ..
כיום אני נמצא באישפוז כשבועיים איזון תרופתח .
התחלתי לקבל היום אבליפיי אשמח לשמוע על התרופה ולהיעזר בזה הפורום .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
אייל זה אני16/03/2017שלחתי שאלה דרך ההודעה כעת היכן קוראים את התשובות תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא חוזרים או עונים לי כאן בפורום??
אייל זה אני17/03/2017אשמח לתגובות
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע על אביליפי
אייל זה אני19/03/2017הי . ותודה על התגובה ..
למה היא נועדה התרופה ? כי אני נוטל המון תרופות בנוסף .
ועוד שאלה בבקשה מה העלות שלה במידה ואני חבר בקופ"ח כללית .
תודה על תגובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהa
אייל זה אני20/03/2017תודה .
השאלה שלי מה ההבדל בין האבילפיי לגנרי שלה ?
יש הבדל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאביליפי
ד``ר יונתן דוידאור27/03/2017תרופה מדור 3
בהתחלה תופעות לוואי של אי שקט, חובה מרגיענים.
מאוד בטוחה מבחינה מטאבולית.
ולזכור שלפעמים, אביליפי פחות במינון הרבה יותר יעיל ממינון גבוה, דורש סוג של איזון אישי והתאמה אישית של המינון.
כדור מאוד בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר ותודה על תשובתך
אייל זה אני29/03/2017רציתי לשאול איך האבילפי עובדת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבילפי
אייל זה אני03/04/2017הי דר !! ממש כעת חשתי סוג של אי שקט חזק מאוד .
ואני שואל את עצמי האם זה בגלל האבילפי ??
או שבעיקבות אי הבנה יום במחלקה עם המנהלת השפיעה עליי .
נוטל את הכדור האבילפי כבר שבועיים ודווקא חשתי בטוב .
אז מה קורה כעת ??
אשמח לתגובה בבקשה חשוב לי תודה ולילה טוב לכולם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)