מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב תרופתי ועליית מינון קלונקס בהפרעת חרדהאדם01/04/2017
שלום.אני בן 30 סובל כרונית מהפרעת חרדה שהחמירה עד כדי התקפי חרדה חריפים לפני כחמש שנים.
אז לראשונה פניתי לפסיכיאטר שאיבחן הפרעת חרדה מתמשכת והתקפי חרדה והמליץ על ציפרלקס 10- 20 מ"ג.
לאחר מספר חודשי טיפול כאשר לא הייתה תגובה מספקת החליט הפסיכיאטר על תוספת חיזוק בלילה של קלונקס 2 מ"ג.
הייתה הטבה משמעותית בהתקפי החרדה אבל לא ממש בהפרעת החרדה למרות שהייתי כבר כמה חודשים על ציפרלקס 20 מ"ג.
לפני כמספר חודשים בביקורת אצל הרופא סיפרתי לו שאני מרגיש סביר אבל לא מרגיש שהחרדות נעלמו מספיק.
הוא הנחה אותי להמשיך עם הציפרלקס כרגיל ולעלות מינון של קלונקס לכדור וחצי (כלומר 3 מ"ג בלילה).
שלושה חודשים הייתי תחת 3 מ"ג והייתה הרבה פחות חרדה אבל מצד שני ממש חוסר יכולת להתעורר בבוקר,דבר שפגע ישירות בתפקודי בעבודה, איחורי הילדים למסגרות-פשוט הגוף לא יכול להתעורר למרות שישן 7 עד 8 שעות!
במהלך היום היה בסדר. בלית ברירה למרות שהייתי מרוצה מההשפעה האנטי-חרדתית ירדתי בהדרגה ל- 2.5 מ"ג קלונקס לפני כחודש וחצי ואני חש כעת החמרה בחרדות.
האם יהיה נכון להמתין או כבר בשלב זה לחזור ל-3 מ"ג קלונקס ועם הזמן הגוף יתרגל לתופעת העייפות ואוכל להתעורר ללא קושי רב כפי שהיה עם 2 מ"ג או שתחת מינון 3 מ"ג קלונקס העייפות איננה חולפת והגוף לא מתרגל כיון שמדובר במינון יחסי גבוה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קלונקס
ד``ר יונתן דוידאור13/04/2017בשום פנים : לא !!
קלונקס ממכר ומסוכן ואף קטלני בשילוב עם אלכוהול, חובה לקחת בחשבון את מרכיב ההתמכרות ותופעות הלוואי, מומלץ להפסיק בהדרגה ובהקדם.
יש להיבדק ולישקול אבחון של הפרעה דו קוטבית וכן לשלב נוגד פסיכוזה ומייצב מצב רוח.
מומלץ לשלב נוגדי חרדה טבעיים: קלמנרבין, רלקסין, או להפרעות שינה - טונייט ללא מרשם, במטרה להוריד קלונקס ולצמצם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)