מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף חרדה? כיצד מזהים ומתמודדיםאנונימית14/04/2017
התעניינתי במשך חיי בנושאים פסיכולוגיים, התקפי חרדה זה נושא שמוכר לי וגם אימא שלי סבלה מהם תקופה מסוימת. למרות שידעתי שככל הנראה מדובר באחד כזה, לא הצלחתי להירגע. היום כל היום הסתובבתי בפחד נורא שזה יחזור, אני נזכרת בהתקף הראשון של אימא שלי וכיצד שלחו אותה למיון עם חשש לבעיה בלב וטרטרו אותה במשך יותר משבוע עד שנשלחה לפסיכיאטר ואני מפחדת שאם אפנה לרופא, זה גם מה שאני אעבור והנפש שלי לא תעמוד בכך כרגע. מצד שני, אולי זאת באמת בעיה בלב שאני מפספסת? במידה וזה קורה, יש דרכים טבעיות להתמודד עם זה? אין לי בכלל כסף לפסיכולוג ואני מעדיפה לנסות הכל לפני שאפנה לעזרת תרופות. בבקשה עזרו לי להבין מה אני צריכה לעשות עכשיו, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה
ד``ר יונתן דוידאור15/04/2017יש דרכים להתמודד
אך, המקור לחרדה זה תת המודע, ורק התת מודע יכול לסלק.
כמובן שיש רגישויות גנטיות, סביבתיות, תזונה ( נשים שאוכלות פחות בשר אדום יש יותר דיכאון וחרדה ועוד.. )
המסר הכי חשוב לתת המודע:
בכל מקרה בעתיד שיהיה :
אני אתמודד ואתגבר
אחפש מידע ויעוץ.
אפנה לעזרה רפואית
אפנה לטיפול פסיכולוגי
אקח תרופות אם צריך
אלמד מדיטציה ושיטות הרפייה טבעיות..
ועוד..
המסר חייב להיות שתוכלי להתמודד ולא מסר של חוסר אונים..
מומלץ להקשיב לתוכנית הרדיו האחרונה שלי
( הכי למטה ברשימת תוכניות הרדיו שלי, באתר, תפריט רדיו.. )
אני מסביר ואף נותן טיפים לנשימות והתמודדות עצמית.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודק
ד``ר יונתן דוידאור17/04/2017חלבונים מהחי , נמצאים מעט בצומח , ומהווים חומצות אמיניות חיוניות, בלעדיהן , הגוף לא מסוגל לשרוד.
חלופות לבשר אדום :
עוף, דגים, טונה, אגוזים, טופו, סויה, ביצים, גבינה צהובה מוצרלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)