התקף חרדה? כיצד מזהים ומתמודדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקף חרדה? כיצד מזהים ומתמודדים
    אנונימית
    14/04/2017

התעניינתי במשך חיי בנושאים פסיכולוגיים, התקפי חרדה זה נושא שמוכר לי וגם אימא שלי סבלה מהם תקופה מסוימת. למרות שידעתי שככל הנראה מדובר באחד כזה, לא הצלחתי להירגע. היום כל היום הסתובבתי בפחד נורא שזה יחזור, אני נזכרת בהתקף הראשון של אימא שלי וכיצד שלחו אותה למיון עם חשש לבעיה בלב וטרטרו אותה במשך יותר משבוע עד שנשלחה לפסיכיאטר ואני מפחדת שאם אפנה לרופא, זה גם מה שאני אעבור והנפש שלי לא תעמוד בכך כרגע. מצד שני, אולי זאת באמת בעיה בלב שאני מפספסת? במידה וזה קורה, יש דרכים טבעיות להתמודד עם זה? אין לי בכלל כסף לפסיכולוג ואני מעדיפה לנסות הכל לפני שאפנה לעזרת תרופות. בבקשה עזרו לי להבין מה אני צריכה לעשות עכשיו, תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר יונתן דוידאור
    15/04/2017

יש דרכים להתמודד
    אך, המקור לחרדה זה תת המודע, ורק התת מודע יכול לסלק.
    כמובן שיש רגישויות גנטיות, סביבתיות, תזונה ( נשים שאוכלות פחות בשר אדום יש יותר דיכאון וחרדה ועוד.. )
    המסר הכי חשוב לתת המודע:
    בכל מקרה בעתיד שיהיה :
    אני אתמודד ואתגבר
    אחפש מידע ויעוץ.
    אפנה לעזרה רפואית
    אפנה לטיפול פסיכולוגי
    אקח תרופות אם צריך
    אלמד מדיטציה ושיטות הרפייה טבעיות..
    ועוד..
    המסר חייב להיות שתוכלי להתמודד ולא מסר של חוסר אונים..
    מומלץ להקשיב לתוכנית הרדיו האחרונה שלי
    ( הכי למטה ברשימת תוכניות הרדיו שלי, באתר, תפריט רדיו.. )
    אני מסביר ואף נותן טיפים לנשימות והתמודדות עצמית.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק

ד``ר יונתן דוידאור
    17/04/2017

חלבונים מהחי , נמצאים מעט בצומח , ומהווים חומצות אמיניות חיוניות, בלעדיהן , הגוף לא מסוגל לשרוד.

חלופות לבשר אדום :
    עוף, דגים, טונה, אגוזים, טופו, סויה, ביצים, גבינה צהובה מוצרלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו