דיכאון ocd ניתוק ברינטליקס וקלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון ocd ניתוק ברינטליקס וקלונקס
    משה
    29/04/2017

שלום ! בן 29 ומטופל 12 שנים ... לא נטלתי תרופות כבר שנה וחצי , נפרדתי מחברה שלי, התחלתי טיפול חדש בברינטליקס לפני מספר ימים ועליתי במינון שלו מרמה של 5 מ"ג ל10 מ"ג תוך 4 ימים על דעת עצמי ובמקביל התחלתי ליטול איתו קלונקס 0.5 מג, אין לי נגישות לפסיכיאטר כי הוא בחול והתור רק בעוד כחודשיים ...
    מאז נטילת התרופות הנ"ל אני לא מרגיש טוב מבחינת העניין שאני ממש מבולבל ומרגיש דיי מנותק מהמציאות....
    השאלות הנשאלת הן האם שילוב של ברינטליקס עם קלונקס זה דבר מזיק ויכול להיות זה השפיע לרעה ?
    והשאלה השניה היא - לא פעלתי בהתאם להוראות הרופא שהעלתי במינון של הברינטליקס אחרי 4 ימים בלבד במקום חודש ברמות שתיארתי, האם יכול להיות שזה הגורם להרגשה שלי , האם עדיף להישאר במינון שעליתי אליו ?
    מה עליי לעשות?
    - התרופה חדשה יחסית בארץ ואין כל כך מידע עליה
    אין לי מייל אז אבקש מענה בפורום בבקשה
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צורך ביעוץ

ד``ר יונתן דוידאור
    02/05/2017

ממליץ לפנות לרופא משפחה ולברר את הנושא גופני ואם צריך לפנות לרופא פסיכיאטר בהקדם.
    לא ניתן לענות וליעץ כאן בפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו