מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצות לגבי תרופות לטיפול בחרדהמיכל02/05/2017
שלום ד"ר,
אני סובלת מחרדה כללית,התקפי חרדה,חרדה חברתית ואגרופוביה.
מטופלת ב מירו 45, וואיפקס 225 ודרלין.
הגעתי לשילוב התרופתי הזה לפני כשנתיים.
המירו מאוד עוזרת לי לשינה. הוואיפקס זו התרופה שהרימה אותי ממצב שלא הייתי מסוגלת לצאת מהבית במשך חודשים, להיות מסוגלת לעבור טיפול CBT. היום אני מתפקדת בצורה טובה.
אבל אני עובדת במשרה חלקית ביותר. רוצה ללמוד משהו יום בשבוע שיצריך כמובן ריכוז והשקעה וכן התמודדות חברתית והתמודדות עם הערך העצמי הנמוך שלי. פחד מכישלון וכו.
אני מרגישה מחשבות וחרדות רבות ממש סביב העבודה וסביב הלימודים.חווה גם דיכאון.
ניסיתי להעלות את הוואיפקס ל 300 אך לא חלה הטבה.
1. האם אתה חושב שאני בהכרח צריכה שינוי תרופתי כדי להתמודד עם העבודה והלימודים? או שה CBT יספיק?
2.על מה את ממליצה? הרופאה ממליצה על אנטי פסיכוטי במינון נמוך. אני מאוד מפחדת מתופעות לוואי. אני לא רוצה תרופות שעשויות להשפיע על המחזור. או תרופות שיגרמו להשמנה. גם ככה אני במאבק תמידי לשמירה על המשקל.
האם כדאי ארריפליי? האם במינון נמוך משפיעה על המשקל? האם זה בסדר בשילוב עם הדרלין?
מודה לך מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון
ד``ר יונתן דוידאור03/05/2017לפעמים אכן נוגד פסיכוזה יכול לעזור.
במצבים מורכבים של חרדה, נפשית וללא מרכיב אורגני גופני, היפנוזה רפואית- היפנוטראפיה, הכלי היעיל ביותר.
אני מטפל בשיחות ובתרופות, פסיכואנליזה, CBT , היפנוזה רפואית, מניסיון, היפנוטראפיה הכלי היעיל ביותר, לפעמים מטופלים אפילו מחלימים, נדיר, אך קורה.
פרטים באתר שלי.
בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)