מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה ההבדל בין אישפוז פתוח לאישפוז סגורדנה02/05/2017
שלום רב
רציתי לדעת האם החולים באישפוז פתוח,מסוכנים כמו החולים באישפוז סגר?
שאלה נוספת,ביקרתי את השכנה באישפוז סגור. רציתי להיכנס לשירותים .ובלי כוונה נכנסתי לשירותים של המגורים של המאושפזות באישפוז פתוח.לפתע חולה התחילה לצעוק עלי ולהגיד לי שאני חוצפנית. למה נכנסתי לשירותים ליד חדרה. אני מלחץ צעקתי עליה בחזרה.היא ניבלה את הפה שלה .ונשמעת שהיא מפוקסת ודיברה דווקא לענין. כלומר החזירה לי מילה במילה.גם שאמרתי לה שתשתוק ,ענתה לי בחזרה. האמת לא יכולתי להתעלות ולשתוק מפחד .נראה שרצתה ממש להוציא אותי מהשירותים בכח. שאלתי היא ,למה היא דיברה דווקא נורמלי .אגב אחכ היא השתחררה אחרי שעתים. למה הפריע לה שנכנסתי לשירותים? ולמה היא החזירה לי מילה במילה. האם מאשפזים גם אנשים שמדברים בהגיון? אגב חברה שלה גם התנפלה עלי .פחדתי לענות לחברתה כיוון שידעתי שהיא שם בגין אלימות. תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מסוכנות
ד``ר יונתן דוידאור03/05/2017מחלקה פתוחה אין מסוכנות.
כאשר יש מידה של מסוכנות, כלפי עצמו או סובבים, בדר'כ אשפוז בהשגחה או מ חלקה סגורה.
צריך לזכור, מרבית החולים, לא פסיכוטיים, אי יכולת להבדיל בין מציאות לדימיון, ולא מסוכנים.
גם החולים הפסיכוטיים, בסך הכל לא מסוכנים, רק כאשר יש שילוב של סמים ואלכוהול.
.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)