מה ההבדל בין אישפוז פתוח לאישפוז סגור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה ההבדל בין אישפוז פתוח לאישפוז סגור
    דנה
    02/05/2017

שלום רב
    רציתי לדעת האם החולים באישפוז פתוח,מסוכנים כמו החולים באישפוז סגר?

שאלה נוספת,ביקרתי את השכנה באישפוז סגור. רציתי להיכנס לשירותים .ובלי כוונה נכנסתי לשירותים של המגורים של המאושפזות באישפוז פתוח.לפתע חולה התחילה לצעוק עלי ולהגיד לי שאני חוצפנית. למה נכנסתי לשירותים ליד חדרה. אני מלחץ צעקתי עליה בחזרה.היא ניבלה את הפה שלה .ונשמעת שהיא מפוקסת ודיברה דווקא לענין. כלומר החזירה לי מילה במילה.גם שאמרתי לה שתשתוק ,ענתה לי בחזרה. האמת לא יכולתי להתעלות ולשתוק מפחד .נראה שרצתה ממש להוציא אותי מהשירותים בכח. שאלתי היא ,למה היא דיברה דווקא נורמלי .אגב אחכ היא השתחררה אחרי שעתים. למה הפריע לה שנכנסתי לשירותים? ולמה היא החזירה לי מילה במילה. האם מאשפזים גם אנשים שמדברים בהגיון? אגב חברה שלה גם התנפלה עלי .פחדתי לענות לחברתה כיוון שידעתי שהיא שם בגין אלימות. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מסוכנות

ד``ר יונתן דוידאור
    03/05/2017

מחלקה פתוחה אין מסוכנות.
    כאשר יש מידה של מסוכנות, כלפי עצמו או סובבים, בדר'כ אשפוז בהשגחה או מ חלקה סגורה.
    צריך לזכור, מרבית החולים, לא פסיכוטיים, אי יכולת להבדיל בין מציאות לדימיון, ולא מסוכנים.
    גם החולים הפסיכוטיים, בסך הכל לא מסוכנים, רק כאשר יש שילוב של סמים ואלכוהול.
    .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו