מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול תרופתי בציפרלקסהבובון15/05/2017
הפסקתי טיפול תרופתי בציפרלקס לאחר שלקחתי אותו שנים ביצעתי את הפסקת הכדורים בהדרגה ?
כרגע מה שאני מרגיש זה גזים והתכווציות שרירים אין לי הרגה של חנק
או דפיקות לב כמו שהיה בעבר ואפילו לו כאב בראש אבל הגזים וההתכווציות שרירים מעיקים עליהם מאוד האם תופעה זו אופיינית להפסקת הטיפול התרופתי ולאחר מספר שבועות ארגיש יותר טוב או שעדיין אני צריך להמשיך עם הטיפול התרופתי אני פשוט מרגיש שהגוף שלי כבר דוחה את הכדורים שקשה לי מאוד לקחת את הכדורים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי
ד``ר יונתן דוידאור28/05/2017התלונה כפי שמתואר פחות שכיח
אך ייתכן, בגלל הקשר על מערכת העיקול.
יש להמתין עוד מספר שבועות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה בין עיכול ועיקול
אבי הטחול28/05/2017לאמיתו של דבר ייתכן קשר, עקיף אומנם, בין מערכת העיקול לבין מערכת העיכול - מכיוון שעיקול חשבון בנק, לא עלינו, הינו סצנריו לא מלבב במיוחד, הדבר עלול להשפיע לרעה בדיעבד אף על מערכת העיכול שבגופנו (ע"ע רפואה פסיכוסומטית).
ולמותר לציין שעיקול בכביש הינו סכנה איומה למערכת העיכול, קל וחומר לחיינו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת ציפרלקס ונפילת לחץ דם ?
הבובון10/06/2017האם יכול להיות שעקב הפסקת כדורי ציפרלקס יכולה להיות גם סחרחורות ולאחר מכן נפילת לחץ דם האם זה קשור להפסקת הכדורים או שאין קשר והאם זה מראה על סימפטום של חרדה או שאין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)