רישיון נהיגה ונטילת סירקוול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רישיון נהיגה ונטילת סירקוול
    אלי
    06/06/2017

אני לוקח סירקוול כבר כמה שנים (בבוקר 400 מ"ג ובערב 300 מ"ג) אני מאוזן לגמרי ואין לי שום תופעות לוואי.
    האם יאשרו לי לעשות רישיון נהיגה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סביר להניח שכן

שמוליק
    06/06/2017

שלום אלי.

במצב כפי שאתה מתאר, אין שום סיבה שלא לאפשר לך להוציא רשיון נהיגה. המקרים שבהם שוללים רשיון נהיגה או מונעים להוציא בגלל בעיות נפשיות הם נדירים ביותר, ונעשים רק במקרים קיצוניים.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אלי
    10/06/2017

האם הוועדה תרצה להקשיב ולאשר , למישהו שלוקח סירקוול (400 מ״ג בבוקר ו300 בערב ) האם זה יעניין אותם בכלל שאני מאוזן לגמרי ואין לי בעיות בתפקוד ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חד משמעי כן

שמוליק
    10/06/2017

שלום אלי.

הזכות להוציא רשיון נהיגה היא זכות די בסיסית, ואי אפשר למנוע אותה מבן אדם סתם כך.

גם אם ינסו לעשות לך בעיות, תוכל לבקש חוות דעת מהרופא המטפל. אם לדעתו אתה כשיר לנהוג - יש לדעתו משקל כבד יותר מכל רופא מטעם משרד התחבורה שאינו מכיר אותך - תהא אשר תהא רמת המומחיות שלו.

שיהיה לך בהצלחה.

כל טוב ושבוע טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו