דיכאון וחרדה עקב מינון יתר של סרוקוול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדה עקב מינון יתר של סרוקוול
    וסים
    07/06/2017

היה לי תחושת דיכאון קלה
    הלכתי לפסיכיאטר נתן לי סרוקוול 850 מ״ג והמצב התחיל להתדרדר לפחד והתקפי פאניקה ופחד ממושך מכל דבר ומחשבות טורדניות ובסוף לדיכאון
    נטלתי את התרופה במשך חצי שנה
    השאלה היא האם הסרוקוול גורם לתופעות כמו שנגרם לי עקב המינון הרצחני הזה ?
    כי הייתי אצל פסיכיאטר והוא השתגע אומר אתה לא פסיכוטי וכל מה שעובר עליך
    מהסרוקוול
    בבקשה תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ייתכן

שמוליק
    08/06/2017

שלום וסים.

אינני רופא. אני סטודנט לפסיכולוגיה.

מנסיון אישי של נטילת תרופות אנטי פסיכוטיות, הן יכולות לגרום לדיכאון בכך שיש להן תופעת לוואי שכיחה של פגיעה בתיפקוד, ופגיעה בתיפקוד יכולה לגרום לדיכאון, ואני מניח שזה בדיוק מה שקרה לי באופן אישי בזמן שלקחתי טיפול תרופתי אנטי-פסיכוטי.

זה לא כל כך מקובל לתת תרופה אנטי-פסיכוטית נגד דיכאון, אבל ייתכן שהרופא המטפל ראה לנכון לתת סרוקוול, וצריך לברר איתו מדוע את העניין.

הייתי מציע לברר את העניין מול הרופא המטפל, ואם ההסבר לא ימצא חן בעיניך, אז תלך לרופא אחר.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה עקב סאוקולל

וסים
    08/06/2017

הבעיה היא שהייתי אצל כמה פסיכיאטרים חלק אומרים שהפחד שנגרם לי והפאניקה בגלל המינון המיותר הזה
    יש פה חריגה ב 550 מ״ג
    המינון המומלץ לחרדה ודיכאון סרוקוול 300 מ״ג
    מה אתה אומר ייתכן שהוא גרם את הבעיה לדעתך ?
    אם אתה מכיר פסיכיאטר שניתן לסמוך עליו אני אשמח
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות

שמוליק
    08/06/2017

שלום וסים.

יכול להיות שהמינון הגבוה גרם לקשיי תיפקוד וקשיי התיפקוד גרמו או העלו את רמת הדיכאון. את ההשערה הזו יכול לבדוק בעצמך. אתה אמור לדעת האם יש לך קשיי תיפקוד שלא היו לך לפני שהתחלת את הטיפול התרופתי, וזו בדיקה מינימלית של ההשערה הזו.

כמובן שיכולות להיות סיבות אחרות, אבל אם זה מה שאתה מרגיש - יש בהחלט מקום לחוות דעת נוספת.

אני יכול להמליץ על הרופאה המטפלת שלי, אבל אני מעדיף לעשות את זה בפרטי; היא לגמרי ראוייה להערכה בכך שהיא טיפלה בי במסירות החל מהמחלקה הסגורה בשלוותה, עבור במחלקה הפתוחה, במרפאות החוץ, ולבסוף בקליניקה הפרטית, אבל אינני מעוניין ליצור רושם מוטעה שאומר שאין רופאים טובים נוספים. היא באזור המרכז.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ייתכן

שמוליק
    08/06/2017

שלום וסים.

יכול להיות שהסיבה לכך היא המינון הגבוה. אתה יכול לבדוק את ההשערה הזו, לפחות בדיקה מינימלית; אתה יודע יותר טוב מכולם אם יש לך קשיי תיפקוד שלא היו לך בעבר לפני שלקחת את התרופה.

אני יכול להמליץ על המטפלת שלי. היא טיפלה בי במסירות החל מהמחלקה הסגורה בשלוותה, עבור במחלקה הפתוחה, במרפאות החוץ, ולבסוף בקליניקה הפרטית.

אני מעדיף להעביר את הפרטים שלה בפרטי; אינני רוצה לומר שרק היא טובה ואין מטפלים אחרים טובים.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופס שכחתי

שמוליק
    08/06/2017

shmulik1.katz

בג'ימייל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סרוקוול המטורף

וסים
    08/06/2017

שלחתי לך מייל אחי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו