מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סיכום ביקור במקום חוות דעתאלי16/06/2017
הייתי בביקור אצל הפסיכיאטר בקופת חולים ( הוא הוריד לי את המינון של סירקוול ל600 מ״ג ) וכששאלתי אותו מה אני צריך לעשות בשביל רישיון נהיגה , הוא אמר שאני צריך לפנות למכון הרישוי. עכשיו , ביקשתי ממנו חוות דעת , והוא אמר שחוות דעת זה רק אצל פסיכיאטר פרטי , והוא נתן לי סיכום ביקור . השאלה שלי , האם זה יכול להספיק למכון הרישוי ? או שרק חוות דעת היא משמעותית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
אלי16/06/2017הייתי אצל פסיכיאטר בקופת חולים. הוא נתן לי סיכום ביקור. האם זה יספיק למכון הרישוי ? או שבלי חוות דעת אין לי שום סיכוי נגדם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ברור
שמוליק17/06/2017שלום אלי.
אשמח לעזור, אבל ממש לא הצלחתי להבין היכן הדברים עומדים.
בעיקרון, יש טופס ירוק, שבו צריך חוות דעת רפואית, שאותו אמורים להחתים את רופא המשפחה.
אני יכול לומר שאני החתמתי את רופאת המשפחה בזמנו בלי יותר מדיי בעיות אחרי שהיה לי אישפוז כפוי, כך שהשאלה העיקרית היא לגבי מצבך כעת.
האם אתה בשלב הזה או שמשרד התחבורה עשה לך בעיות?
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
אלי18/06/2017אני בשלב שלפני. עדיין לא פניתי למכון הרישוי או לרופא המשפחה. מה שכן , הייתי אצל הפסיכיאטר בקופת חולים והוא נתן לי סיכום ביקור ( חוות דעת זה רק אצל פסיכיאטר פרטי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכתב רופא מטפל מספיק
ד``ר יונתן דוידאור17/06/2017חשוב שיציין שיש שיתוף פעולה
שיפור קליני
מצב קליני כעת
תופעות וואי ? אימפולסיבות ?\סמים או אלכוהול ?
זה אמור להספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
אלי18/06/2017הייתי אצל פסיכיאטר בקופת חולים. שאלתי אותו מה אני צריך לעשות בשביל רישיון נהיגה , והוא אמר שצריך לפנות למכון הרישוי . הוא נתן לי סיכום ביקור ( חוות דעת זה רק אצל פסיכיאטר פרטי) ורשום שם שאני יציב והכול בסדר אצלי ואין דברים חריגים ( אני יציב כבר כמה שנים ). עדיין לא פניתי לרופא המשפחה או למכון הרישוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך קודם כל לפנות לרופא המשפחה
שמוליק18/06/2017שלום אלי.
הפרוצדורה היא כזו:
יש טופס של בקשה למתן רשיון נהיגה שאותו אתה אמור לקבל מהמורה לנהיגה. בטופס יש כמה חלקים: אישורים על בחינות (תיאורטי ומעשי), בדיקת ראייה, ובדיקה גופנית. את הבדיקה הגופנית אמור לעשות רופא המשפחה בדרך כלל, ורופא המשפחה אמור לדעת את כל הפרטים הרוולנטיים.
בהצלחה.
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ?
אלי22/06/2017כשרופא המשפחה מילא לי את הטופס ירוק ,
ראיתי שהוא סימן, לא ,לשאלה :" האם יש הצדקה לבדיקה במכון "הרופאי
מה זה אומר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה טוב
שמוליק24/06/2017שלום אלי.
אינני זוכר האם הרופא צריך למלא תשובה לשאלה הזו בכל מקרה, או שרק אם הוא מסמן לפני כן "כן" עם קיומה של איזו בעייה רפואית.
בין כך ובין כך, זה סימן טוב. או שלדעתו לא קיימת בעייה רפואית כלשהיא, או שקיימת, אבל לדעתו אין צורך בבדיקה של המכון הרפואי.
על כל פנים, מה שבזמנו המורה שלי לנהיגה המליץ, זה לגשת לבחינת התיאוריה, ולבדוק האם אחרי הבחינה אני מקבל חותמת של "כשיר לנהיגה" או לא (ואכן, אחרי שעברתי את בחינת התיאוריה קיבלתי חותמת כזו).
הייתי מציע לבחון את העניין מול המורה שלך לנהיגה, כדי לוודא שמה שהיה אז נכון גם עכשיו.
אם זה נכון, אז רק אם אחרי הבחינה יכתבו לך שם שצריך בדיקה של המכון הרפואי, אז צריך לחשוב הלאה מה לעשות.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)