אטומין ותחושה של רעב קיצוני ואנטי פסיכוטיים בכלל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטומין ותחושה של רעב קיצוני ואנטי פסיכוטיים בכלל
    נופר
    22/06/2017

שלום, אני נוטלת איטומין 120 מג בלילה.. ואני חושבת שמאז שהתחלתי ליטול אותו הרעב שלי מוגבר... אני כמעט בטוחה שזה התחיל מאז שהעלנו מינון.. אני אוכלת ממש כמו חיה ורעבה כל הזמן, מה שלא אופייני לי בכלל.. יש מצב שיש קשר? לא כתוב בתופעות הלוואי על השמנה, אבל אולי במינונים כאלו זה יכול להגביר תיאבון.. גם שמעתי שהאנטי פסיכוטיים בכללותם מגבירים תיאבון, האם זה נכון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יכול להיות

שמוליק
    22/06/2017

שלום נופר.

מנסיון אישי עם תרופות אנטי-פסיכוטיות, גם לי זה קרה.

בזמן שלקחתי תרופות אנטי-פסיכוטיות הייתה לי כרס ענקית שהשתטחה אחרי שהפסקתי אותן.

עם זאת, אני מטיל ספק האם היה קשר ישיר. יכול להיות שבמצב הפסיכולוגי שבו הייתי נתון, האכילה הייתה פעולה מנחמת, ולא ניתן לומר שהתרופות היא הסיבה היחידה.

כמו כן, אין להסיק מהמקרה שלי על מקרים אחרים ובוודאי שלא על הכלל.

הייתי מציע לבחון את העניין עם הרופא המטפל.

כל טוב,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו לד"ר ותודה שמוליק

עוד משהו נוסף
    24/06/2017

רציתי גם לשאול מה במקום איטומין יכול להיות? שיעשה את אותו האפקט, ניסיתי בונדרמין, רספרידל, סרווקאול (גרם להתעלפויות), סטילונקס (גרם להזיות), מירו (גרם לבולמוסים) נוקטורנו, קלונקס עשה לי גם לאכול בלי הכרה, כי מעין איבדתי שליטה כשלקחתי אותו, מעין עירפול.
    איזה כדור שינה יש שאינו גורם להשמנה, אך מרדים באמת? כי לדוגמא מהבונדרמין כדי להירדם אני צריכה לקחת ארבעה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו