מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פסיכיאטר מומלץ לגמילה מתרופותמתעניין20/07/2017
שלום רב לכולם. זוגתי מטופלת כיום בSeroquel מזה כמה שנים. היא נסתה להיגמל לפני שנה לבד ומאז הופיעו לה גירודים בכל הגוף כל לילה. היא כיום לוקחת 100 מ"ג של התרופה ולא מצליחה לרדת מהמינון שכן פחות מזה גורם לגירודים נוראיים שמונעים ממנה שינה. ניסינו עשרות פסיכיאטרים בכל הארץ אך כולם ניחנו בחוסר אנושיות מבחילה ואמרו לה שהיא מדמיינת.
אני צריך המלצה לפסיכיאטר מעולה (הכי טוב בארץ מצידי) פרטי שמבין בתרופות האלו ויודע לעזור בגמילה מהן. האם אתם מכירים מישהו כזה?
אנחנו כבר ממש לקראת ייאוש, התחלנו אפילו מכון גמילה מכדורים פסיכיאטריים.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכירה את התופעה מקרוב..
אנונימית21/07/2017מכירה את הגירודים הבלתי פוסקים בירידה במינון מסרוקוול. הדבר שעזר לי מאוד, הוא ירידה הדרגתית יותר במינון, לרדת ב50 מ"ג או 25 מ"ג(תלוי בגירודים), ולא למהר להוריד את התרופה לחלוטין! גם אם הגמילה תתארך מעט מהרצוי..
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להמליץ על המטפלת שלי
שמוליק04/08/2017שלום רב.
אני יכול להמליץ על המטפלת שלי.
היא טיפלה בי במסירות מהמחלקה הסגורה בשלוותה לפני 10 שנים, כשזה היה האישפוז השלישי שלי. לפני שבע שנים, החלטתי על דעת עצמי להפסיק את הטיפול התרופתי והיא זרמה איתי, והמשכנו טיפול בשיחות בלבד.
אני בטוח שהיא תתייחס לנושא בצורה ראויה.
תוכל לפנות אליי בפרטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)