טראומה לאחר ביקור באושוויץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה לאחר ביקור באושוויץ
    אני
    24/09/2017

שלום אתמול ביקרתי באושוויץ מאז ממש חשה טראומה תמיד מול העיניים שלי הזוועות ודפיקות לב והזעה..קושי לתפקד מה עושים? תודה יש לציין שאני ממש רגישה ומצטערת שהלכתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שווה לנסות ללכת לטיפול

שמוליק
    04/10/2017

שלום רב.

אין שום סיב לסבול, כדאי לנסות ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר, ולראות מה ניתן לעשות. אפשר ללכת לפסיכיאטר גם אם את חוששת מטיפול תרופתי; ניתן לטפל רק בשיחות, והגורם החשוב ביותר הוא הרגשה טובה ונינוחה עם המטפל.

כל טוב, שנה טוב וחג שמח,
    שמוליק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוסט טראומה?

ד``ר יעקב חרמון
    14/10/2017

גם כאן תשובתו של שמוליק מקובלת עלי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמוליק תכנס

אנונימי
    22/10/2017

הי שמוליק בזמנו כתבת שאתה מטופל אצל פסיכיאטרית בלי טיפול תרופתי האם יש לך מידע על פסיכיאטרים עם ראש פתוח באזור ירושלים שיסכימו לכזה הסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה שיש

שמוליק
    29/10/2017

שלום.

אני מאמין שיש, וגם אם אין עדיין, אז זה אומר שצריך להמשיך ולהביא לידיעתם של מטפלים על כך שישנם מטופלים שסובלים מתופעות הלוואי של התרופות ובמיוחד של התרופות האנטי-פסיכוטיות, ושניתן - לפחות לנסות - לשפר את המצב הנפשי באמצעות טיפולים פסיכולוגיים ולבסוף להגיע למצב שניתן לוותר על הטיפול התרופתי.

עם זאת, צריך לקחת בחשבון שהדברים משתנים ממטופל למטופל, ואין ערובה לכך שמטופל כזה או אחר יוכל להגיע למצב המיוחל.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו