למה על שקר צריך להיענש- אם השקר נגרם מטעות של רופא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה על שקר צריך להיענש- אם השקר נגרם מטעות של רופא?
    דנה
    11/10/2017

שלום,
    אני מרגישה שהפסיכיאטרים מנהלים קנוניה נגדי. לא מרגישה שמישהו בא ובאמת עוזר לי לצאת מהסיפור שלי. אני יכולה להיות חודשים על חצי כדור של 5 אביליפיי ואז כשאני מספרת לפסיכיאטרית שלי שהכול בסדר איתי ושהורדתי את המינון, היא באה ומחזירה לי את כל הכדורים ואף מוסיפה זריקה כפול ומכופל ממה שהיה לי. למה אני צריכה להיענש על הטעות שלה? היא רוצה להרוג אותי? זה מה שהיא רוצה? אני באה ושוכבת במיטה שלי ומשתינה בתוך דלי כי הכדורים מכאיבים לי והם לא עושים לי טוב. כואב לי לקחת אותם. במקום שיעזרו לי לישון- הם דופקים לי את השינה. למה? אני לא עשיתי שום דבר רע לאף אחד. באמת אז נכון רבתי עם ההורים שלי וזרקתי עליהם ביצה- אבל די נמאס למה ככה למה בדרך הזאת? לא פגעתי באף אחד וגם ביקשתי סליחה- למה אני לא יכולה לנהל חיים רגועים ופשוטים כמו שותף שלי ולנגן על תופים? למה? אין לי כוח יותר- זהו 15 שנה בבוץ ולא יוצאת ממנו. עכשיו תסבירו לי למה על שקר צריך להיענש- אם השקר קרה בגלל טעות של רופא- שלא מסכים עם הדעה שלי.- למה אני צריכה לערב עורכי דין בעסק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול

ד``ר יעקב חרמון
    14/10/2017

הטיפול איננו עונש אלא הטבה בכדי שתוכלי לשוב לחיים רגילים!
    תנסי רופא אחר אם אינך מאמינה לה אך אל תוותרי על הטיפול ועל חייך!
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו