מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילוב של וולבוטרין+ 5htpאלמוני23/10/2017
שלום רשמו לי וולבוטרין נגד דיכאון ולנסות להגביר חשק מיני -אני נוטל את התרופה מזה יומיים (לפני זה נטלתי שבוע אבל הפסקתי חזרתי שוב)- האם אני יכול לקחת את זה יחד עם 5htp? אני בעקרון רוצה להגביר את החשק המיני שלי ולהעלות את רמת הסרוטונין (השתמשתי באקסטזי מזה שנה ויש חשש שרמת הסרוטונין שלי ירדה ולכן חשק מיני ירד)...לא יודע למה הרופא לא נתן לי תרופה מהSSRI אבל הוא נתן וולבוטרין.הבנתי ש5htp מגביר את הסרוטונין אז אני יכול לקחת אותו יחד עם הוולבטורין?
או לקחת רק את ה5htp?יותר חשוב לי העלאת רמת סרוטונין וחשק מיני מאשר להפחית דכאון (שנגרם כתוצאה מהעדר חשק מיני)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב
ד``ר יעקב חרמון28/10/2017אפשרי אך צריך לבדוק את ההתאמה אליך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
R28/10/2017מה אתה ממליץ להחזרת חשק מיני אחרי שימוש של שנה באקסטזי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק
ד``ר יעקב חרמון28/10/2017האם בדקת למשל מהי רמת הטסטוסטרון שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לד"ר חרמון
אלמוני29/10/2017כן בדקתי את רמת הטסטורון וגם את רמת הפרוטלין. הכל תקין.
אני נוטל את הוולבטורין כבר שבוע וחצי-אין שינוי במצב רוח-להפך- החשק המיני עוד יותר ירד, יש לי גזים, יש לי התעוררות פתאומית בלילה(מה שגורם לי למות מיעייפות בבוקר), שתן מרובה. בנוסף עליה במשקל שאני לא יודע אם זה מזה או לא. איזה תרופה מתאימה לפתרון בשימוש באקסטזי? אני גמול מאקטסזי כבר חודש. אין שיפור בכלום (החשק המיני). אני לא כזה בדיכאון ....אני מתפקד...אני לא מרוצה מנסיבות החיים שלי (עבודה משבר אישי שהיה לי) אבל אני לא בדיכאון או משהו לדעתי. אני רוצה שחשק המיני שלי יחזור כפי שהיה -לפני כשנה החשק המיני שלי היה ממש גבוה יחסית להיום....וזה מציק לי מאד.תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשק
ד``ר יעקב חרמון30/10/2017הייתי קושר את נושא החשק המיני למצבך הנפשי הכללי ולא הייתי מבודד אותו כפי שאתה עושה.
גש למומחה שיעריך אותך ויטפל בהתאם!
תרגיש טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)