מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איטומין וכל האנטי פסיכוטייםנופר15/11/2017
היי, אני בחורה בת 24 וניסינו כל כדור אפשרי בערך לשינה ושום דבר לא עזר..
כרגע על מינון של שלושה כדורי איטומין 40מ"ג. זה הדבר היחידי שמרדים אותי. כן, כזו כמות אדירה. לדאבוני. אך לא בזה רציתי לעסוק.. רציתי לשאול האם יש קשר ישיר בין הגברת תיאבון לאיטומין? אני מרגישה יותר רעבה מאז העלאת המינון.
שמעתי פעם גם שכל האנטי פסיכוטיים מגבירים תיאבון.
אודה ואשמח לתשובות או מידע בעניין.
נופר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטומין
ד``ר יעקב חרמון20/11/2017עשוי בהחלט להעלות תיאבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיטומין וכל האנטי פסיכוטיים
נופר20/11/2017תודה רבה על המענה!
אם אפסיק איתו בבת אחת, התופעה של הגברת התיאבון תיפסק? או שאלו תופעות שלוקח להן זמן?
אני פשוט לא יכולה לסבול את הרעב הזה. זה לא אנושי!
והאם אוכל להיגמל ממנו ולהירדם עם כדורים פחות חזקים ממנו? זה אפשרי? יש תקווה? כי יש לי אחרים, אבל הם לא "נחשבים" כמו האיטומין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסובל מאינסומניה קשה .
סובלצמאינסןמניה20/11/2017היי שלום לך. אני סובל מהפרעות שינה קשות.
לקחתי אטומין אבל הפסיק להשפיע אחריי חןדש בערך ונהיו לי יקיצות גם איתו .
אשמח אם תרשמי ממה אץ סובלת איך..יש לי המון יקיצות ורק שנת חלום בלי שינה רגילה .
מה עושים איזו מחלה קשה. המחה הכי קשה היא לא לישון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)