כמה זמן אני מתוסכלת כבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה זמן אני מתוסכלת כבר
    נופר
    23/11/2017

אני בחורה בת 24 נוטלת לשינה אמביאן 12 מג, קלונקס 4 מג ושני פרנגן.. ואני לא נרדמת! אני שוכבת במיטה שעות..
    רק האיטומין היה מרדים אותי תוך חצי שעה, אבל לא אחזור אליו לעולם. בגלל תופעות הלוואי.
    מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני מניחה, על פי הידע שלי, שהמינונים שאני לוקחת אמורים להרדים אותי. (אני לא בעודף משקל ולא בתת משקל)
    למה אני מוצאת את עצמי שוכבת שעות על גבי שעות בלילה בעוד השפעת הכדורים עליי ואיני נרדמת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה זמן אני מתוסכלת כבר

הוספת תגובה

• לא מספיק

נופר
    24/11/2017

כן.. ובכל זאת- לשכב מתשע עד שלוש בלילה בערך.. לפעמים נרדמת בחמש בבוקר, לא נראה לי סביר.
    ניסיתי כמעט את כל כדורי השינה שום דבר לא הועיל או שיפר את המצב.
    עכשיו אני על קוקטיל כדורים קשוח ביותר וגם הוא לא מרדים אותי.
    סרווקאול 200מ"ג היה מרדים אותי, אבל גרם לי לפרכוסים.
    איטומין היה מעולה לי, אבל התיאבון שלו גמר עליי.
    אובדת עצות..
    פליז תעזור לי.. מה היית מייעץ במקרה כזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במה כבר אעסיק את עצמי

נופר
    24/11/2017

אני בדיכאון קליני שמתמשך כבר שש שנים, כל מה שאני רוצה זה לישון כמו בנאדם נורמלי. גם ככה אני סובלת במהלך היום, אז לפחות שהלילה יהיה הנחמה.
    משעמם בלילות וחוץ מזה שאני החרדות כל הזמן ובמחשבות טורדניות שמא לא אירדם עד הבוקר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה יקרה אם לא תרדמי עד הבוקר?

א.ס
    25/11/2017

המחשבות מפריעות לישון. צריך שהמח ינוח לפני השינה, זה כבר אישי במה להעסיק את עצמך, כל אחד ומה שמעסיק אותו. אבל אין טעם ללכת לישון בשעה 21:00 בטח אם את לא עייפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נופר

ערן
    09/12/2017

יש פורום הפרעות שינה מייסרות בפייסבוק שמצאתי אותו בפוקס ויש אנשים כמוני כמוך סבולים מהפרעות שינה קשות ולקחו את כל הכדורים שלקחת בינהם אני ... תוכלי לשתף שם ולראות מיס בול כמוך ומה עזר...
    אני יכול להגיד לך שאני גם במסלול כמוך פחות או יותר....

סבלתי מהפרעות שינה מגיל 20 בערך בהתחלה קשיי הירדמות...אחר כך התפתח ליקיצות ממש כל כמה דקות... ואז גם קשיי הירדמות גם יקיצות שכל יקיצה זה 5 דקות ורק חלום.

משע או שאני חולם כמה דקותא וש אני לא נרדם כלל...ומלא מחשבות תפות בין יקיצה ליקיצה בלי שליטה .

החיים שלי נהרסו לחלוטין.

מה שגרם לי ליקיצות ותושת עוררות ויקיצות מוקדמות זה הסירקדין. לקחתי כמובן אנטי פסיכוטים ג'ילקס מירו וכו' שום דבר לא עזר לי בטווח הארוך....

לא מצאתי אף אחד כמוני , מצער לשמוע שיש אנשים שסובלים לא יודע אם פחות ממני או כמוני ....לכן אם את רוצה תיכנסי לפורום הזה הוא דיסקרטי לפי מה שאני רואה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו