החלפת ציפרלקס לכדור אנפרניל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת ציפרלקס לכדור אנפרניל
    שמחה
    13/12/2017

שלום, אני כבר 10 שנים עם ציפרלקס בעקבות חרדות ומחשבות כפייתיות. ולאחרונה חזרו לי התקפים בתקופות קצרות יחסית למרות העלאת במינון עד 30 מג. הרופאה שלי החליטה לשנות את הכדור לאנאפרניל כמובן בהדרגה לא בבת אחת. אמרה לי בתור התחלה לקחת חצי כדור של אנאפרניל, 75מג ו20מג ציפרלקס וכל כמה ימים נתנה סדר שונה שבסוף התהליך אשאר בעיקר על אנאפרניל. כשקניתי את ככדורים אמר לי הרוקח לא לשתות אותם ביחד אלה אנפרמיל בבוקר אחרי אוכל וציפרלקס בשעות אחה"צ. במקביל אני שותה חצי כדור של לוריוון ביום למניעת חרדות וכדןר שלם לשינה. בבקשה תגידו לי האם בסדר צורת נטילת התרופות? אגב יומיים שהתחלתי כך יש הקלה בחרדות יחסית וגם קצת במחשבה הכפייתית אבל מצד שני אני נורא עצבנית. בבקשה תגובתכם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שמחה שלום

טטיאנה שקרה
    21/12/2017

במישה וזו ההמלצה שקבלת על ידי רופא מטפל יש לפעול פי המלצתו והוראתו.
    בנושא שינוי טיפול תרופתי או בנושא טיפול עצבנות יתר יש להתייעץ עם רופא על הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו