חרדה \ לחץ משינה עקב חוסר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה \ לחץ משינה עקב חוסר שינה
    מושיק לובינסקי
    30/12/2017

שלום רב ,
    מזה 20 שנה אני לוקח בונדורמין+לוריוון עקב חרדות חזרות בנושא "השינה"
    בשנות ה80 חוויתי מתחים רבים שגרמו לי לבעיות של הירדמות ואיכשהו נלחצתי לא לישון, ומרוב שלא ישנתי נהיה לי פחד משינה.
    מן אובססיה כזו .

שהתחלתי קצת לישון בערך 4 שעות ביממה למשך 3 שנים , כל החרדות פסקו והבטחון עלה לי . 4 שעות זה מעט אבל תאמיני לי שהייתי ישן שעה ביממה מקסימום וגם לא תמיד ברצף.

לאחרונה בונדורמין ולוריוון לא כ"כ עוזר לי , אני מרגיש בעיניים תחושות מוזרות של עוררות , ולפי דברי הרופאים "הזיות היפוננגגיות" , אני עוצם עיניים ורואה דברים .

הרופא נתו לי מירו אך מירו סותם לי תאף ורק מרדים ואני מתעורר כל 20 דקות מחלום...אני רק חולם.... מה נסגר איתי?!

אני מצטער על אורך כתיבתי אך אשמח לתשובה ממך.

בברכה,
    מושיק .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום מושיק.

טטיאנה שקרה
    05/01/2018

לא ברור האם עברת בירור בעיות שינה. במידה ולא ממליצה לעשות. בנוסף ממליצה לפנות לפסיכיאטר לצורך הערכה מצבך הנפשי ובירור חרדות. לא ניתן לשלול שמדובר במחשבות טורדניות ולכן טיפול בנוכחי הוא לא ממש מתיאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו