מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתנה בפומבי בכל שעות היוםאינגה31/12/2017
שלום רב .
יש לי שכן בן 67 לערך.
בחצי שנה האחרונה אני ובני משפחתי עדים למקרה של השתנה ברחבי הביניין.
יש לציין שאני והשכן הדיירים היחידים בבניין.היחסים שלנו עם השכן תקינים לגמרי...ללא ויכוחים או מריבות כלשהם.
השכן מטיל את מימיו בכל מני מקומות בשטח הביניין ואז נכנס לביתו. לאחרונה זה מאוד מציק...יש לי 2 ילדים מתבגרים שהם מודעים למקרים הללו.אני לא יודעת האם זה הפרעה כלשהית ומה הסיבות לכך.אני במקצועי אחות לא מצאתי מידע בנושא הזה מלבד שלעיתים מציגים זאת כמעשה מגונה או דמנציה ואפילו אלצהיימר.אני בטוחה שגם אשתו וילדיו אינם מודעים לזה. מה לעשות והאם יש שם למצב כזה ? האם זו הפרעה ?
לאחרונה הוא אוגר גם חפצים רבים במחסן המשותף שלנו, נוטה לשוטט ברחבת הביניין..דמנציה? הוא מזהה את כולנו כולל השכנים מסביבנו ועובד בשעות היום .
תודה ויום טוב לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אינגה
טטיאנה שקרה05/01/2018אם ישנה הבעיה ואת חוששת משינוי במצב הנפשי של שכן שלך ממליצה לדבר עם משפחתו כי יכול להיות שקיים צורך לבירור גם נפשי וגם גופני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)