השתנה בפומבי בכל שעות היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתנה בפומבי בכל שעות היום
    אינגה
    31/12/2017

שלום רב .
    יש לי שכן בן 67 לערך.
    בחצי שנה האחרונה אני ובני משפחתי עדים למקרה של השתנה ברחבי הביניין.
    יש לציין שאני והשכן הדיירים היחידים בבניין.היחסים שלנו עם השכן תקינים לגמרי...ללא ויכוחים או מריבות כלשהם.
    השכן מטיל את מימיו בכל מני מקומות בשטח הביניין ואז נכנס לביתו. לאחרונה זה מאוד מציק...יש לי 2 ילדים מתבגרים שהם מודעים למקרים הללו.אני לא יודעת האם זה הפרעה כלשהית ומה הסיבות לכך.אני במקצועי אחות לא מצאתי מידע בנושא הזה מלבד שלעיתים מציגים זאת כמעשה מגונה או דמנציה ואפילו אלצהיימר.אני בטוחה שגם אשתו וילדיו אינם מודעים לזה. מה לעשות והאם יש שם למצב כזה ? האם זו הפרעה ?
    לאחרונה הוא אוגר גם חפצים רבים במחסן המשותף שלנו, נוטה לשוטט ברחבת הביניין..דמנציה? הוא מזהה את כולנו כולל השכנים מסביבנו ועובד בשעות היום .
    תודה ויום טוב לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום אינגה

טטיאנה שקרה
    05/01/2018

אם ישנה הבעיה ואת חוששת משינוי במצב הנפשי של שכן שלך ממליצה לדבר עם משפחתו כי יכול להיות שקיים צורך לבירור גם נפשי וגם גופני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו