חרדה מדברים שקיימים במציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה מדברים שקיימים במציאות
    ד
    04/01/2018

הי, אני בן 24 סובל מהפרעות נפשיות מלווה עם חרדות מכל מיני סוגים, לאחרונה אני חווה מצב מפחיד כשאני מסתכל על אוביקט או חפץ מסויים אני מרגיש שזה לא אמיתי אני מקבל תחושת חרדה אנע מתחיל לבחון למשל עצים או סתם אני מסתכל על הטלויזה או כל משהו אחר ומקבל חרדה,שאלות כאלו של איך זה נוצר מה זה אמיתי קשה לי מאד לתאר במילים את הסיטואציה אבל מקווה מאד שקיימת אבחנה למה שאני סובל האומנם ? אשמח לעזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום ד

טטיאנה שקרה
    05/01/2018

אני ממליצה לפנות לפסיכיאטר לצורך אבחון כי ממה שאתה מסביר קיים צורך בטיפול .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אונטולוגית (הווייתית)

קיים חביבי
    09/01/2018

שמע, אני לא פסיכיאטר או מטפל ולא מתיימר לכך, פשוט מה שאתה חווה מזכיר לי את מה שאני חוויתי, שאלות קיימות כאלה.

לכשעצמן הן שאלות פילוסופיות לגטימיות (ראה - "אונטולוגיה"), אבל כאשר הן מלוות בחרדות, זה הופך את הכל למפחיד ותקן אותי אם אני טועה- הופך את העיסוק לאובססיבי וטורדני...

לכן אני מאמין שאמנם טוב לשאול שאלות ולהיות אדם סקרן, אבל חשוב בעיניי לעשות זאת מתוך מה שנקרא "יישוב הדעת", כלומר כאשר אתה רגוע, שליו ומסוגל לחשוב את המחשבות ואת השאלות האלה בשלווה מחשבתית וללא "רעש".

בסופו של דבר אני יכול להעיד שטיפול פסיכולוגי בשילוב טיפול תרופתי החזיר אותי ליציבות ולכן בעיניי קודם כל זה מה אמליץ לך מניסיוני האישי לעשות דבר ראשון.

מאחל שתגיע לשלווה הפנימית שלך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו