מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה פסיכולוגית שגורמת לירידת סרוטוניןשואל17/01/2018
שלום רב. לעדכן כי אני סובל מחרדות ולכן מטופל בתרופות :
VIEPAX XR 150
CLONEX 3 MG
בנוסף נהגתי לשתות כל יום 1/2 ליטר קולה בצהריים + 1/2 ליטר קולה בערב.
בשל עלייה במשקל, בעיות שיניים ובעיות בריאות החלטתי בהדרגה להפחית כמות הקולה עד להפסקה מוחלטת. היו לי 6 שבועות של זוועה החמרה בחרדה והתווספות עצבנות ודיכאוניות. כעת לאחר 10 שבועות ללא קולה בכלל אני במצב של עצבנות וסוג של דיכאון. אציין כי אני כן שותה קפאין בבוקר עם כפית עד שתיים של סוכר ובכל זאת חש שוני לרעה בהרגשה הנפשית ללא הקולה.
שוחחתי עם הפסיכיאטר המטפל בי שנים והוא לא רואה כל סיבה להפסיק את הקולה אלא להפחית תדירות וכמות וכי יתכן מאוד כי הידיעה המשודרת למוח כי "לעולם" לא אגע שוב בקולה גורמת למוח לירידה פיזית ברמת הסרוטונין ומכאן הרגשת הדיכאוניות. המלצתו היא לצרוך נניח פעמיים בשבוע בקבוק של חצי ליטר ולא להיות קיצוני להפסיק הרגל אהוב. היום לצערי שוב הרגשתי את הדיכדוך והדיכאוניות הזו ללא כל סיבה וירדתי לקנות קולה. אנסה עד לביקורת הבאה אצל הפסיכיאטר לשתות פעמיים בשבוע ולראות אם חזר מצב הרוח.
אשמח לשמוע את חוות דעתך על המצב כפי שתיארתי לאור מה שקורה ומתמשך כבר 10 שבועות מאז הגמילה המלאה מהקולה... אני לא יודע אולי לא הקולה או המחסור בקולה גורם לי לירידת מצב הרוח אלא התרופות שאני מקבל? (שים לב - קלונקס במינון 3 מ"ג כל ערב - הפסיכיאטר אומר שאם אוריד מינון אחטוף חרדות ואין מה לעשות , בפרט שאני מצוי כרגע בהחמרה חרדה ודיכאון הוא מציע לא לשנות מינון בעת הזו).
אוי איזו אכזבה, מאז הפסקתי עם המשקה אני סובל כל כך שאני תקווה שאצליח להישאר עם צריכת הקולה בשליטה של פעמיים בשבוע ולא פעמיים ביום...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצלחה בדרך
פרופ` פנחס דנון18/01/2018תמשיך את התוכנית עם פסיכיאטר מטפל
בהצלחה בדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשואל שלום
טטיאנה שקרה19/01/2018יש להמשיך מעקב אצל רופא פסיכיאטר ולפעול בהתאם להוראות.
במידה והינך מעוניין בבדיקה נוספת ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)

