התחלתי לקחת את הכדור ויפאקס יש לי מספר שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התחלתי לקחת את הכדור ויפאקס יש לי מספר שאלות
    אנונימי
    19/01/2018

רציתי לשאול אם התרופה עוזרת לחרדה מכיוון שזה דבר בלתי נסבל אצלי. התחלתי אותה אתמול. אחרי כמה זמן ההשפעה הראשונית שלה? ולאיזה מינון מומלץ להגיע? אני סובל מדיכאון קשה וחרדות יומיומיות וכן גם התקפי זעם. ניסיתי המון תרופות אבל הן היו אנטי פסיכוטיות ולא עשו שום שינוי. אני בכלל לא סגור שאני חולה סכיזופרניה אני לא מדמיין או הוזה שום דבר ובטח שלא שומע קולות למרות שזאת הייתה ההאבחנה של הרופאים. נתנו לי רסיטל וזה כאילו לא לקחתי שום תרופה אז אני מקווה שזה יעזור לי כי אני מיואש. אפילו להוציא את הכלבה שלי לסיבוב אני לא מסוגל. כל היום בבית מול המחשב ולא אוכל כלום. פשוט לאוכל אין טעם בשבילי. המחשב הדבר היחיד שעוזר לי לברוח מהכל. אני רוצה לציין שהיו ימים שגם לזה לא הייתי מסוגל שכבתי כל היום במיטה כמו זומבי.
    אשמח לעזרה אודה מאוד למי שיעזור לי
    אני בן 20

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אנונימי שלום

טטיאנה שקרה
    19/01/2018

ההשפעה הראשונית של נוגדי דכאון בד"כ אחרי 4-6 שבועות.
    לעניין המינון זה אינדיווידאולי לכל מטופל.
    לקבלת הערכת מצב ניתן לפנות למרפאתי בכל עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

אנונימי
    20/01/2018

תודה. אבל שאלתי גם אם זה באמת עוזר לחרדה כל לילה אני סובל מחרדות נוראיות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו

אנונימי
    21/01/2018

רציתי גם להוסיף ולומר שאני לוקח גם סרוקוול חודש. והתרופה התחילה להשפיע תרופה ממש טובה!! אף אחת מהתרופות שלקחתי לא הרגיעה אותי ככה. אם כי מצב רוח עדיין אין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו