עזרה בהתמודדות עם מחלה נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהתמודדות עם מחלה נפשית
    איך להתמודד
    19/01/2018

אמי מתמודדת עם מחלה נפשית, מאניה דפרסיה, מעולם לא הינו קרובות או שבגלל המחלה או שגם כך הטבע שלה, היא אמא שלא מחבקת ומנותקת(כך לפחות אבא שלי טוען) .
    המצב הוא שמעולם לא חיבקתי אותה, לא אמרתי שאני אוהבת אותה ולא זכור לי שהיא עשתה את זה. היום אני כבר לא קטניה אבל מתמודדת עם הרבה בעיות איתה, אני מתעצבנת, צועקת עליה, אין לי סבלנות אותה, עושה מאמצים קשים כדי להשאר רגועה כי בדרך כלל אני לא. התגובה שלה לפעמים איטית וגם לזה אין לי סבלנות(מנסה לשכנע את עצמי שהיא חולה ושאני צריכה להבין ולדעת שהיא אמא שלי, אבל לא מצליחה) לא מסוגלת להכיל את הקשיים בבית(יחסי הוריה לא טובים בנוסף למחלה) וכל זה משפיע עליי מאוד. אני עדיין גרה עם הוריי.
    איך מתמודדים איתה ועם המחלה? איך אפשר לקבל ייעוץ לגבי זה ומי יכול לעזור למשפחות של פגועי נפש(באופן כזה שיהיה פרטי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רב

טטיאנה שקרה
    19/01/2018

ממליצה לפנות לפסיכולוג לצורך הדרכת משפחה או טיפול תמיכתי.
    במישה וישנו צורך בהערכה פסיכיאטרית ניתן לפנות לרפאתי בכל עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו