לפונקס ת.לוואי? או שפשוט לא עוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפונקס ת.לוואי? או שפשוט לא עוזרת
    ענת
    19/01/2018

שלום לכם, בני בן 20 אובחן עם סכיזופרניה. כ 6 שנים מטופל בלפונקס. התרופה עצרה את התסמינים הקשים אך הוא היה סגור בעולמו הפנימי ,לא מתפקד,לא משת"פ,מרייר,כאבי בטן והקאות כל יום,הפרעות אכילה-הרגשת חנק,דופק מהיר והזעת יתר,אי שקט,דיבור מקוטע,חברים דמיוניים ולאחרונה מזה כשנההוחצי החל לעשות ת.ביזאריות בפנים:הקאת העין ופרצופים מוזרים על בסיס קבןע. לפסיכיאטר כבר לא היה מה להציע מלבד לאמר לי להשלים עם זה. אני כמובן לא הסכמתי עם האמירה הזאת. החלטתי שאנסה להוריד את התרופה(475מג)ממש בזהירות כל 3 חד 25 מג. לפני כשבועיים כשאנו על 350מג כעת,פסקו ההקאות על העין,אך יש פרצופים עדיין וישנה יותר פתיחות בשיחות עמו ,אך הוא עדיין באי שקט ,מרבה עדיין לדבר על חברים דמיוניים, האם להמשיך בירידה? האם היא תטיב עמו יותר? ומה יהיה אם התסמינים האיומים של המחלה יחזרו? מחכה בבקשה לתשובה. אודה מאוד לתשומת ליבכם. ענת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ענת שלום

טטיאנה שקרה
    19/01/2018

חלק מהתופעות שאת מתארת נשמע כתופעות לוואי של הלפונקס וחלק כסימני מחלה.
    כל שינוי בטיפול חייב להיעשות לאחר התייעצות עם פסיכיאטר.
    ניתן להוסיף תרופה המטפלת בתופעות לוואי ובתסמיני המחלה בשילוב עם הלפונקס .
    כמובן יש להתייעץ עם פסיכיאטר לקבלת הטיפול המתאים.
    ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפונקס- מתנערים מאחריות

ענת
    20/01/2018

תודה לך ד"ר טטיאנה. בעבר ניסינו לשלב תרופה בשם פלוטין אך זה לא עזר והפסקנו אותה. ניסינו גם שילוב של לוסטרל ולא עזר.
    מעניין הוא שאף אחד לא אמר לי שאלו ת.לוואי של לפונקס מהפחד של הפסיכיאטרים להגיד לי לרדת מלפונקס. במרפאת מבוגרים בנס ציונה לא העיזו להגיד לי ת.לואי. באה מנהלת המרפאה וכך בלשונה: "גברתי לבן שלך עכשיו יש אןטיזם,מצטערים אנו לא יודעים איך לטפל באוטיסטים. לכי לאברבנאל או איתנים" הבנתי שהם פשוט נפנפו אותי,התנערו.
    אין צדיק אחד בסדום!!!
    אני ממשיכה בשלי ,ירידה הדרגתית זהירה. יכול להיות רק טוב יותר. תודה לך ד"ר
    טטיאנה, אפנה אלייך בפון. ענת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענת שלום

טטיאנה שקרה
    20/01/2018

אשמח לסייע בכל עת.המון בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו