מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מינון משתנה של קלונקסמשה29/01/2018
שלום רב אני בגמילה מקלונקס בהדרגה כבר כמה חודשים
כל יום הייתי לוקח 0.5 מ'ג בבוקר ו 0.5 אחה"צ
וירדתי ברבעי מ'ג נשארתי רק עם רבע בבוקר ורבע בערב.
והתחילו לחזור אלי התקפי חרדה חזקים מאוד...
השאלה האם אני יכול לחזור לקחת כדור שלם בזמן התקפי חרדה ולאחמ'כ לחזור לגמילה דהיינו רבע ורבע במקום כדור שלם בבוקר ובערב,
כלומר עיקר השאלה היא האם אני יכול יום טחד לקחת מינון מלא
ולמחרת לחזור לגמילה או שצריך להיות כל השבוע על מינון אחיד ולא לעשות קפיצות הלו"ש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משה שלום
טטיאנה שקרה08/03/2018שינוי מינון תרופתי מחייב הוראת רופא. אין לשנות ללא התייעצות.
ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
בברכת בריאות.
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לאבד את התקווה להפסיק
שמוליק15/03/2018שלום משה.
אינני רופא.
כמובן שאני מספיק לגמרי עם ד"ר שקרה, שאין לעשות שום שינוי מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.
עם זאת, יש הרבה מטופלים ששואפים להפסיק את הטיפול התרופתי כאשר יהיה שיפור במצב.
נסיון אישי שלי כמי שמאובחן בסכיזו-אפקטיב והפסיק את הטיפול התרופתי, מראה לשפר את המצב באמצעות טיפולים פסיכולוגיים, עד שבסופו של דבר ניתן להפסיק את הטיפול התרופתי, גם במצבים קשים שבהם נראה שצריך לקחת תרופות כל החיים.
אם יש לך תקווה ביום מן הימים להפסיק את הטיפול התרופתי - אסור בשום פנים ואופן לשבור לך את התקווה, גם אם נראה שכעת צריך להעלות את המינון שוב.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלונקס
שמוליק15/03/2018שלום א.ס.
אכן, קלונקס היא תרופה שתופעות הלוואי שלה אינן כל כך קשות כמו של האנטי-פסיכוטיות.
אבל עם זאת, מי שמעוניין להפסיק את הטיפול התרופתי, ולו בגלל החשש מהסטיגמה של מי שנוטל תרופות - אסור לייאש אותו מהתקווה הזו.
מקווה שהדברים ברורים.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)