מינון משתנה של קלונקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מינון משתנה של קלונקס
    משה
    29/01/2018

שלום רב אני בגמילה מקלונקס בהדרגה כבר כמה חודשים
    כל יום הייתי לוקח 0.5 מ'ג בבוקר ו 0.5 אחה"צ
    וירדתי ברבעי מ'ג נשארתי רק עם רבע בבוקר ורבע בערב.
    והתחילו לחזור אלי התקפי חרדה חזקים מאוד...
    השאלה האם אני יכול לחזור לקחת כדור שלם בזמן התקפי חרדה ולאחמ'כ לחזור לגמילה דהיינו רבע ורבע במקום כדור שלם בבוקר ובערב,
    כלומר עיקר השאלה היא האם אני יכול יום טחד לקחת מינון מלא
    ולמחרת לחזור לגמילה או שצריך להיות כל השבוע על מינון אחיד ולא לעשות קפיצות הלו"ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מינון משתנה של קלונקס

הוספת תגובה

• משה שלום

טטיאנה שקרה
    08/03/2018

שינוי מינון תרופתי מחייב הוראת רופא. אין לשנות ללא התייעצות.
    ניתן לפנות למרפאתי לבדיקה בתיאום טלפוני מראש בכל עת
    בברכת בריאות.
    ד"ר טטיאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לאבד את התקווה להפסיק

שמוליק
    15/03/2018

שלום משה.

אינני רופא.

כמובן שאני מספיק לגמרי עם ד"ר שקרה, שאין לעשות שום שינוי מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל.

עם זאת, יש הרבה מטופלים ששואפים להפסיק את הטיפול התרופתי כאשר יהיה שיפור במצב.

נסיון אישי שלי כמי שמאובחן בסכיזו-אפקטיב והפסיק את הטיפול התרופתי, מראה לשפר את המצב באמצעות טיפולים פסיכולוגיים, עד שבסופו של דבר ניתן להפסיק את הטיפול התרופתי, גם במצבים קשים שבהם נראה שצריך לקחת תרופות כל החיים.

אם יש לך תקווה ביום מן הימים להפסיק את הטיפול התרופתי - אסור בשום פנים ואופן לשבור לך את התקווה, גם אם נראה שכעת צריך להעלות את המינון שוב.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלונקס

שמוליק
    15/03/2018

שלום א.ס.

אכן, קלונקס היא תרופה שתופעות הלוואי שלה אינן כל כך קשות כמו של האנטי-פסיכוטיות.

אבל עם זאת, מי שמעוניין להפסיק את הטיפול התרופתי, ולו בגלל החשש מהסטיגמה של מי שנוטל תרופות - אסור לייאש אותו מהתקווה הזו.

מקווה שהדברים ברורים.

כל טוב,
    שמוליק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו