מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התקף פסיכוטי לפני חמישה חודשיםדורון08/02/2018
שלום לפני כ5 חודשים עברתי התקף פסיכוטי וחשבתי שכל העולם רודף אחרי היה לי אופנוע וביום שהתקף התחיל הרגשתי כאילו אני הולך לאיבוד התחלתי לעקוב אחרי מכוניות וחשבתי שאיזה בחורה רצתה אותי ושולטת לי על המחשב ונותנת לי סימנים בשירים שהייתי שם .. הלכתי לבית חולים באמבולנס כי היו לי כאבים ברגל (יש לי פלטינות)וכשהגעתי לבית חולים חשבתי ששמו לי בורג ברגל בכוונה להכאיב לי ולעקוב אחרי .! בזמן המתנה לתשובות הדם התחלתי לצחוק על ערבים שראיתי בבית וחשבתי שאני קורא להם תמחשבות ושהם קיללו אחד תשני !! ונקרעתי מצחוק ! סרט מטורף שהיום אני אומר לעצמי איך זה קרה לי .! באותה תקופה הייתי מעשן חשיש וגראס המון שנים ואני חושב שבגלל זה קרה לי התקף.! הפסיכיאטר ראה אותי בבית חולים וכשדיברנו הוא הבין שמשהו לא בסדר והחליטו לאשפז אותי בכפייה (אישפוז ראשון של החיים ) שם אובחנתי וטענו שזה על רקע אורגני וכסכיזופרן הביאו לי תרופות ושיחררו אותי אחרי 3 וחצי שבועות והפסיכאטרית שלי הביאה לי קווטיאפין לקחתי תתרופה שבוע והחלטתי להפסיק אותה בגלל הכבדות והעייפות שזה נתן לי .! אני כבר 3 חודשים בלי תרופות והפסקתי לעשן סמים יש לי חרדות על העתיד ומדי פעם בוכה ומפחד לא להצליח אני נכה 100% עקב תאונה קשה שעשיתי לפני 7 שנים ! לפי מחקרים שראיתי ביוטיוב מפסכולגיים ופסיכיאטרים אמרו שהנזק של תרופות פסיכיאטריות עושות נזק למוח והחלטתי להפסיק היום אין לי התקפים ואני לא חושב שרודפים אחרי הביטחון שלי לא בשמיים וחוסר דימוי עצמי נמוך וקושי לבטא את עצמי כמו שצריך .! מה אני עושה יש למישהו תשובה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מנסיון אישי
שמוליק11/02/2018שלום דורון.
מנסיון אישי של מספר אישפוזים. גם לי היו תופעות לוואי של כבדות ועייפות כפי שאתה מתאר, והן לא חלפו עד שהפסקתי את הטיפול התרופתי. אני לגמרי מבין ומזדהה עם ההרגשה.
עם זאת, הפסקה הטיפול מבלי להתייעץ עם הרופא המטפל עלולה להיות מסוכנת. כמובן, שזו זכותך להחליט להפסיק, גם בניגוד להמלצה של הרופא המטפל, אבל חשוב לדעת שיש בכל סיכון.
כדי למזער את הסיכון וגם כדי לטפל בשאר הבעייות שציינת כגון חוסר ביטחון עצמי - כדאי ללכת לטיפולים פסיכולוגיים, ואפשר ללכת גם לפסיכיאטר ולומר לו שאינך מעוניין בטיפול תרופתי. הגורם החשוב ביותר הוא הכימיה שיש עם המטפל, וזה ממש לא משנה אם מדובר בפסיכולוג או פסיכיאטר.
כל טוב,
שמוליק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדורון שלום
טטיאנה שקרה22/02/2018הפסקת טיפול פסיכיאטרי ללא התייעצות עם רופא פסיכיאטר עלולה לגרום לנזק ואף להביא אותך שוב למצב פסיכוטי ולאשפוז בכפייה כבעבר.
מטרת הטיפול למנוע התקפים כאלו ולהקל עליך.
במידה והנך חושב שהטיפול שקבלת לא מתאים יש לפנות לפסיכיאטר לבדיקת שינוי טיפול תרופתי בהתאם לאבחנה ולמצבך הרפואי.
ניתן לפנות למרפאתי בכל עת.
בברכת בריאות.
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)