מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם חרדה או פניקה?א20/02/2018
בן 38 לא יודע אם זה פניקה או חרדה. יש לי התקפים במקומות הומי אנשים.. למשל לא יכול ללכת לאירועים כמו חתונה .. או להיות במופע כלשהו במקום סגור או פתוח לא חשוב העיקר איפה שיש המון אנשים אני מרגיש ממש לא טוב.. דופק מהיר זיעה קרה והרגשה כאילו אני לא מרגיש את עצמי וכל רגע ממש הולך להתעלף.. יש לציין שאם אשאר במקום אתעלף.. למרות שלא בדקתי את זה תמיד בורח רץ לשירותים שוטף פנים או יוצא החוצה. למשל לעבור כביש במעבר חציה איפה שיש המון מכוניות אני חייב לרוץ בשביל לעבור את הכביש אחרת אתחיל לרעוד ושוב הרגשה של עילפון ופחד להתעלף.. לעמוד מול קהל לא בא בחשבון אותה הרגשה. זאת הרגשה ממש מוזרה כאילו אני מתנתק מעצמי ומרגיש צניחה של הגוף לפעמים דופק ממש מהיר צלצול באוזניים.. כאילו נתקע כזה חייב להחזיק במשהו ולברוח.....
השאלה אם יש משהו טבעי שיכול לעזור כגון תוסף גאבה 500 שאני כבר שבוע בדיוק פעמיים ביום לוקח ובינתיים לא עושה כלום... או להתחיל עם ציפרלקס וזה אמור לעזור? ומה זה נקרא בכלל מה שאני חווה.. יש לציין שבדיקות דם ולב תקינות אצלי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר א שלום
טטיאנה שקרה22/02/2018תמיד ניתן לנסות משהו טבעי ולראות את השפעתו.
במידה ואין הקלה ניתן לפנות למרפאתי בכל עת לקבלת אבחנה וטיפול תרופתי בהתאם.
בברכת בריאות.
ד"ר טטיאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)