מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוליאן במינון של 700 מ"גאלי18/03/2018
לפני 7 שנים חוויתי פסיכוזה די חריפה הייתי מאושפז בוחן מציאות לקוי תכנים פסיכוטיים התקף בהחלט לא פשוט עם אופי פרנואידי ברור .קיבלתי מספר תכשירים שלא ממש שיפרו את המצב ריספרדל פרפנן זיפרקסה לאחר מכן סרוקוואל שיפר את המצב אבל לא לגמרי עדיין הייתי פסיכוטי עברו לסוליאן 800 מ"ג אוזנתי בצורה מוחלטת מאז חלפו 7 שנים אני מאוזן בצורה טובה מאוד עובד מתפקד אם אשב עם פסיכיאטר מנוסה ככל שיהיה לעולם לא יוכל לדעת שאני למעשה סכיזופרן אלא אם כן אספר לו על כך.
הפסיכוזה עם טריגר ברור שימוש כבד מאוד באקסטזי כמויות גדולות מאוד במשך תקופה קצרה כ 300 כדורי אקסטזי במשך חודש נגמר רע מאוד.
מאז אני נקי מסמים כאמור מאוזן מצויין ומתפקד ברמה גבוהה מאוד מלא מוטבציה אין סימנים שליליים של המחלה
בבית חולים התחילו להוריד מ800 מ"ג סוליאן ל600 מ"ג סוליאן עברתי לרופא פרטי שאמר תשמע אני לא אוהב לשחק בתרופות תישאר עם מינון גבוה 700 מ"ג אל תרד ל600
אחרי הפסיכוזה יש שינויים אצלי לעומת המצב לפני הפסיכוזה.
יש לי נטיה להתקפי זעם עצבנות חשיבה אובססיבית קצת לפעמים אני מרגיש חוסר שקט קצת כמו היפריות כזה .
ייתכן שהדבר נובע ממינון גבוה של סוליאן?
ייתכן שסוליאן במינון כזה יכול לגרום לתופעות של עצבנות חוסר שקט ?
לפני הפסיכוזה לא היו לי תופעות כאלה.
האם כדאי לנסות להפחית ל600 מ"ג סוליאן ?
התייעצתי עם הרופא שלי הפרטי אמר תשמע אין לך תופעות לוואי מהתרופה אתה מתפקד מצויין עובד חי חיים מצויינים אל תיגע בתרופה אל תשחק במינון תישאר ככה
בכל זאת אני חושש אולי מה שאני מתאר אלו תופעות לוואי של הסוליאן ?
אולי אלו סימנים של המחלה?
מצטער על השאלה הארוכה מקווה שתוכלי לסייע לי איכשהוא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלי שלום
טטיאנה שקרה22/05/2018לכל תרופה ישנן תופעות לוואי. מהמקרה אותך הנך מתאר לא ניתן לדעת האם תופעות הלוואי מהסוליאן.
ניתן להגיע לבדיקה ולבדוק אפשרות לשינוי טיפול.
ד"ר טטיאנה שקרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)