הורדת תרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת תרופה
    אריאלה
    29/05/2008

שלום, האם הורדה של סרוקסט לחצי כדור, יכולה לגרום לחוסר שקט ותחושה של חרדה? האם זה יכול לנבוע מכך שהכמות קטנה מדי ואיך יועים מה זה אומר? האם כדאי להעלות שוב לכדור שלם, או להוריד לגמרי ואז תופעות הלוואי יעלמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדת תרופה

הוספת תגובה

• הורדת תרופה

31/05/2008

לאריאלה שלום
    שתי האפשרויות את מעלה אפשריות. תבדקי עם הרופא שלך והוא יעזור לך להחליט על הכיוון המתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה לפרופ' גרינהאוס

אריאלה
    31/05/2008

לפרופ' גרינהאוס שלום, תודה רבה לך על תגובתך. מסיבות שונות אין לי רופא מומחה כרגע, ורופאת המשפחה אומרת שלדעתה כדאי להעלות שוב לכדור שלם כי " לאנשים רבים קשה להוריד תרופות מסוג זה". תשובה זו אינה מספקת אותי, כי אני יודעת שהיו לי בעבר תקופות די ארוכות שהסתדרתי יפה בלי התרופה. ניסיתי להוריד מאחר שכ-8 חודשים הרגשתי טוב, ולפי נסיוני זהו שלב שבו ניתן לנסות ולהוריד. אני רוצה להוריד את התרופה גם בגלל רצון להיכנס להריון בחודשים הקרובים.
    מה דעתך? האם לנסות להוריד מהר יחסית ולראות מה קורה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה לפרופ' גרינהאוס

31/05/2008

לאריאלה שלום
    המלצות אישיות קשה לתת בלי להכיר את האדם. באופן כללי אני ממליץ להוריד את ה seroxat רבע כדור פעם בשבוע עד הפסקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו